Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От коя бензиностанция зареждате дизел и защо?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зареждал съм най-вече от LUKoil, но принципно зареждам от всички големи вериги. В последните няколко месеца зареждах само от ЕКО. Съвсем от скоро зареждам от Ромпетрол.
    paralesa написа:
    колега,аз точно от Ромпетрол се интересувам,добри ли са им горивата на Румънците и има ли нещо варно,че лукойл са ги купили(един познат уж навътре в нещата ми го спомена
    Горивата на Ромпетрол, май, май се внасят от Казакстан.
    FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Зареждам от ОМВ, защото имам карта към фирмата и плащам с 20 % по-малко.
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Моят трактор работи с каквото му сипя :D Зареждам от Лукойл, защото ми е най-близо, а и не е лоша нафтата. Ако няма наблизо, зареждам от Петрол или ОМВ, в Шел не стъпвам. За разхода от различните горивостанции - в рамките на 0.5л при еднакъв стил на каране.
        '99 FIAT Marea Weekend TD75

Коментар

Моята ДИЗЕЛАРКА върви добре и с приличен разход само от ЕКО и чат-пат от ТЕМПО! Всички други са зле и върви като спънат кон! Дизелчето е атмосферно и се усеща кога горивото в скапано и кога не
          CSI in the CAR !!!
          Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Само и единствено от ЕКО и Лукойл
            ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

От ЕКО-то зареждам защото имам безплатно гориво. Принципно нямам желание да е от тях, но безплатното си е безплатно Иначе предпочитам Ромпетрол. На Лукойл не съм стъпвал от доста време и няма и да стъпя.П.С Онзи ден заредих на Еко-то ( в периода когато Лукойл нямаше лиценз) е искам да ви кажа, че Либрата направо лети. До колкото знам на ЕКО-то горивото е гръцко и от Лукойл.

Коментар

Честно казано ми е все тая, но в последно време най-вече Лукойл от време на време и Еко, преди по-често на Ромпетрол зареждах в последно време нямам такъв в близост.
                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Само от ЕКО, пък като изпадне от "туби" още по-добре .
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Моята бензиностанция я няма в анкетата Надявам се поне в данъчното да я има Намира се до гаража Земляне , и нафтата е много хубава , от 6-7 месеца откакто имам Марето , предимно от там сипвам и нямам никакви оплаквания , на другата кола сипвам от там бензин , може би повече от две години , и цената винаги е с 8-9 ст по-ниска !А когато няма как да стигна дотам сипвам на Лукойл , и рядко на Ромпетрол , но и от двете не съм много доволен, имам чуството че ме лъжат или в количеството което ми сипват или в качеството на нафтата , струва ми се че ми вдига разхода!Може и да е само внушение де но ....
                    Fiat Marea Weekend
                    HLX 1,9 TD 100
                    1999

Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.

Коментар

Аз пък,от където и да заредя,винаги разхода ми е приблизително еднакъв.НО забелязах,че когато заредя на ЕКО(което правя за 4-ти път),колата става мудна и пуши доста повече от колкото с нафтата на ЛУКОЙЛ.А там нафтата не е хубава.Е за какво говорим тогава!!!Последно време,зареждам от ШЕЛЛ(обикновен дизел),заради фактора удобство и колата върви по-добре в сръвнение с дизела от ЕКО.А иначе от опит казвам,най-добрите горива са на Ромпетрол и ОМВ.И когато минавам покрай Ромпетрол,непропускам възможност,да заредя от там и обределено се чувства разлика.
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Колеги от Бургас. Разведох се с нашето Еко и от близо 8 месеца съм на туба (от Лук-ойл). Наложи ми се обаче да заредя и нафта от нафтоколонка...Ами заредих от Профорса на Петрол. Ам’че добре си е пущинката. Усетих по-плавна работа и добро ускорение без пушилка. Явно от добавката ще да е, която слагат (мисля, че е на Хелиос). Разхода си същия, но определено дизела на Петрол е добър. Зареждаме и служебните возила от Петрол. С новия им дизел колегите също усетиха разликата и по джоб и по вървеж.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Зареждам на Еко, че имам карта за тях. Разлика не съм усетил досега, то и да има 2-3 магарета разлика как да я усетя....
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Как ги усещате тия разлики не знам?! Затова зареждам на ЛУК Ойл. Зареждал съм от всякакви бензиностанции, включително и от ЕКО-то - не усетих разлика. Последно се прецаках от ОМВ-то - напълних до горе от скъпата на 2.66 - пак никакъв ефект... Единствения ефект го усещам като хакна две три тубета газ за осветление на един резервоар.
                            Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Зареждал съм от всички изброени бензиностанции, но като че ли от ОМВ съм най доволен. Машинката е ТД100, и да Ви кажа, има разлика в качеството на горивата. Малка е но я има. Веднъж съм зареждал от бензиностанция на която пише Ромпетрол (в Каварна) и се отчаях тотално. Такива пушиляци бълвах с тяхната нафта, че за малко да се шмугна в първия срещнат сервиз Е това беше преди около 4 години, и не е ясно колко е била Ромпетрол. Айде накой русенец да сподели, ако зареждал от Ромпетрол в Русе . За сега твърдо подкрепям ОМВ.
                              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                                Зареждал съм от всички изброени бензиностанции, но като че ли от ОМВ съм най доволен. Машинката е ТД100, и да Ви кажа, има разлика в качеството на горивата. Малка е но я има. Веднъж съм зареждал от бензиностанция на която пише Ромпетрол (в Каварна) и се отчаях тотално. Такива пушиляци бълвах с тяхната нафта, че за малко да се шмугна в първия срещнат сервиз Е това беше преди около 4 години, и не е ясно колко е била Ромпетрол. Айде накой русенец да сподели, ако зареждал от Ромпетрол в Русе . За сега твърдо подкрепям ОМВ.
                                Да ама вече не съм фен на ОМВ Разочарован съм от последното зареждане. Ромпетролската нафта се оказа в пъти по-чиста. Вече само Ромпетрол.
                                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                                X