колега,аз точно от Ромпетрол се интересувам,добри ли са им горивата на Румънците и има ли нещо варно,че лукойл са ги купили(един познат уж навътре в нещата ми го спомена
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От коя бензиностанция зареждате дизел и защо?
Collapse
X
-
paralesa написа:колега,аз точно от Ромпетрол се интересувам,добри ли са им горивата на Румънците и има ли нещо варно,че лукойл са ги купили(един познат уж навътре в нещата ми го споменаRenault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
nikolce написа:Зареждам само на Лукойл в Красна Поляна (К.Величков и Несторов). Там е зареждал и бившият собственик, и смятам така да остане. Карта за отстъпка нямам .Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Еко на Шипченски. Зареждам там, защото нямам оплаквания от нафтата, а и имам 5ст отсъпка с форумската карта.За разлика от Лук Ойл, в Еко мога да си използвам отстъпката и при плащане с дебитна/кредитна карта.На Ром в Богоров заредих един единствен път и повече няма да повторя. Такъв ненормален разход ми даде. Сипах достатъчно, за да мина 200 км. извънградско. На 190ия км. се налож да долея още.Според мен лъжат в количеството.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Аз съм най-доволен от дизела в Ромпетрол,колата с тази нафта най-добре работи.Иначе ако няма Ромпетрол зареждам от Лукойл заради картата за отстъпки,Шел - ако се наложи защото ми е най-близо до работа,а от скоро ще зареждам и на Еко заради картата.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Имам по стечение на обстоятлствата доста познати в КЗП...по тази причина зареждам само на Шел, а и колата най-добре върви с нафтата от там. Краен вариант ми е ОМВ. Лукойл ползвах докато бях млад и глупав...после открих шел...ПС. Най-малко подадени жалби срещу бензиностанции на тема дизел са ОМВ и Шел.Интересното е, че за шел нещата далеч не стоят така на тема бензин..Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
При нас в Сандански има ОМВ, Лукойл и Петрол ..... зареждам предимно от Лукойл, не защото ползвам карта с отстъпка, а защото ми е най-удобно ... от време на време сипвам и от ОМВ, и определено колата върви повече с тяхната нафта .... но пък за сметка на това разхода се покачва значително ... В Петрол не съм сипвал, но по думи на приятели ... не били доволни от нафтата там и не съм си и направил труда да пробвам.... !AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар