Колега, извинявай ако съм те обидил или не съм уважил мнението ти. Просто не съм бил там при майстора, не съм закарал колата аз. И след като свалих буксата на датчика и колата не запали, започнах да се съмнявам. Поради тази причина се вслушах в съвета ти и свалих ремака,шайбата, и току що палих колата. Няма никакъв шум тихичка си е както преди...удоволствие за ушите. Благодаря за точните отговори на всички, а до майстора ще трябва да си поприказвам с него! Колата повече на майстор не! Добре че не купих датчика....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD работи шумно като обикновен дизел-решено Демпферентна...
Collapse
X
-
cokata_23 написа:Колега, извинявай ако съм те обидил или не съм уважил мнението ти. Просто не съм бил там при майстора, не съм закарал колата аз. И след като свалих буксата на датчика и колата не запали, започнах да се съмнявам. Поради тази причина се вслушах в съвета ти и свалих ремака,шайбата, и току що палих колата. Няма никакъв шум тихичка си е както преди...удоволствие за ушите. Благодаря за точните отговори на всички, а до майстора ще трябва да си поприказвам с него! Колата повече на майстор не! Добре че не купих датчика....п.п.И сега да не си купиш шайба втора употреба!Само чисто нова, оригинална на Фиат.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:cokata_23 написа:Колега, извинявай ако съм те обидил или не съм уважил мнението ти. Просто не съм бил там при майстора, не съм закарал колата аз. И след като свалих буксата на датчика и колата не запали, започнах да се съмнявам. Поради тази причина се вслушах в съвета ти и свалих ремака,шайбата, и току що палих колата. Няма никакъв шум тихичка си е както преди...удоволствие за ушите. Благодаря за точните отговори на всички, а до майстора ще трябва да си поприказвам с него! Колата повече на майстор не! Добре че не купих датчика....п.п.И сега да не си купиш шайба втора употреба!Само чисто нова, оригинална на Фиат.
, но щом казваш нова,нова! Гледам в axm-auto.com има на DAYCO. Тя добър вариант ли е или препоръчай към коя марка да се ориентирам. Поздрави, Стоян
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
Това по-долу съм ти го писал няколко часа след като си пуснал темата ...Skip_01 написа:Не можеш ли да определиш от къде идва тракането?Дали е вдясно (областта на ремъците), горе (главата) или блока ... ? Може да е обтягаща ролка. При подобна ситуация проблема може да се окаже и алтернатор (или шайбата на алтернатора) ... Ако свалиш ремъка и запалиш за няколко секунди ще разбереш ... Предполагам че тук се крие заека и дано съм прав....Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар