Колегата има кабел и софтуер, много преди да се появи Унидиаг и определено диагностиката с нищо НЕ помага.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво JTD изгасва.
Collapse
X
-
За разхвърлянето на инсталацията мога цял ден да отделя, стига да знам какво да търся.Ко да разхвърлям , вратите, екуто всички кабели при двигателя. И най - важното е че не знам какво да търся.Грешка не записва при изгасването - само постоянните си грешки за ЕРГ и съединител по някога.Мен друго ме вълнува повече - дали ЕКУто управлява по някъкъв начин плафончето и заключвалките на вратите.При рязко спиране да светват плафоните (при мен това го няма на други коли съм го наблюдавал), или при катастрофа да отключва вратите. Но и да ги управлява това ще са изходи на ЕКУто и по трудно ще взизат смущения от там в сравнение ако са входове.Може да си внушавам, но при студено време го правеше много често.Сега съм откачил плафона да видим какво ще стане. А и още един въпрос. При изгасването на плафона при вас чува ли се едно бръмчене когато започне плавно да изгасва.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
mr. Nikoi написа:За разхвърлянето на инсталацията мога цял ден да отделя, стига да знам какво да търся.Ко да разхвърлям , вратите, екуто всички кабели при двигателя. И най - важното е че не знам какво да търся.Грешка не записва при изгасването - само постоянните си грешки за ЕРГ и съединител по някога.Мен друго ме вълнува повече - дали ЕКУто управлява по някъкъв начин плафончето и заключвалките на вратите.При рязко спиране да светват плафоните (при мен това го няма на други коли съм го наблюдавал), или при катастрофа да отключва вратите. Но и да ги управлява това ще са изходи на ЕКУто и по трудно ще взизат смущения от там в сравнение ако са входове.Може да си внушавам, но при студено време го правеше много често.Сега съм откачил плафона да видим какво ще стане. А и още един въпрос. При изгасването на плафона при вас чува ли се едно бръмчене когато започне плавно да изгасва.Fiat Marea 1.9 Jtd 110 hp
----------------------------
Peugeot boxer ІІ 2.2HDI
mr. Nikoi написа:За разхвърлянето на инсталацията мога цял ден да отделя, стига да знам какво да търся.Ко да разхвърлям , вратите, екуто всички кабели при двигателя. И най - важното е че не знам какво да търся.Грешка не записва при изгасването - само постоянните си грешки за ЕРГ и съединител по някога.Мен друго ме вълнува повече - дали ЕКУто управлява по някъкъв начин плафончето и заключвалките на вратите.При рязко спиране да светват плафоните (при мен това го няма на други коли съм го наблюдавал), или при катастрофа да отключва вратите. Но и да ги управлява това ще са изходи на ЕКУто и по трудно ще взизат смущения от там в сравнение ако са входове.Може да си внушавам, но при студено време го правеше много често.Сега съм откачил плафона да видим какво ще стане. А и още един въпрос. При изгасването на плафона при вас чува ли се едно бръмчене когато започне плавно да изгасва.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз лично за сега не мога да намеря логика на тази история, освен ако алармата не е вързана да прекъсва горивото.Направи теста да си вътре в колата, да пуснеш алармата и да запалиш колата след 1 минута да речем, да видим какво ще стане. За мен това е обяснението.Току що го пробвах, много се учудих, но не запали.Ако прекъсва захранването на помпата в резервоара, при работещ двигател би трябвало да запише грешка Low fuel pressure или нещо подобно ми изписа като се скапа помпата в резервоара.Но същият проблем ги имах и преди да сложа алармата.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
mr. Nikoi написа:Аз лично за сега не мога да намеря логика на тази история, освен ако алармата не е вързана да прекъсва горивото.Направи теста да си вътре в колата, да пуснеш алармата и да запалиш колата след 1 минута да речем, да видим какво ще стане. За мен това е обяснението.Току що го пробвах, много се учудих, но не запали.Ако прекъсва захранването на помпата в резервоара, при работещ двигател би трябвало да запише грешка Low fuel pressure или нещо подобно ми изписа като се скапа помпата в резервоара.Но същият проблем ги имах и преди да сложа алармата.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар