Пичове,Намерих една оферта от китайски производител на части за инжектори, който произвежда разпръсквачи за дюза 0445110002, която се монтира на доста модели автомобили. Мога да гарантирам за JTD105, но все пак си проверете - номерът е маркиран върху дюзата - на магнита отгоре и се вижда като свалите пластмасовия капак на двигателя. Разпръсквачите са DSLA 145 P 763. Цената за един разпръсквач е 20 щатски долара + доставка. За да поръчаме от там, трябва да поръчаме минимум 30 бр, т.е. трябват поне 8 мераклии с 4-цилиндрови автомобили, които са склонни да рискуват по едни 150 лв (грубо). Защо рискуват - защото аз от този търговец не съм поръчвал никога, а плащането е с банков превод, което поне аз незнам начин да ни гарантира, че отсреща ще ни изпратят стоките. Изпращането се извършва в рамките на 2-4 седмици след получаване на превода, а доставката е чрез DHL и се плаща допълнително. Ако има други мераклии да рискуват с мен да купят китайски разпръсквачи или да загубят 150 лв, моля да се маркират в тази тема. Ако има въпроси - пак тук.Долу пускам снимки на примерни разпръсквачи, но с DLLA маркировка. За нас ще бъде DSLA.
Поръчка:1. Airfan - 4 бр - DSLA 145 P 7632. Jimy - 4 бр - DSLA 145 P 7633. marinsto - 4 бр - DSLA 145 P 7634. kassavetov - 4 бр - DSLA 145 P 7635. Skip_01 - 4 бр - DSLA 145 P 763
Коментар