привет на всички и направо към проблема.Днес при пъвоначално палене сутринта колата запали без проблем после към обяд след няколко часа престой давам на контакт и се чува някакво бълбукане от към резервоара и колата не иска да запали и така няколко пъти докато на третия опит започнаха да играят и стрелките и да се чуват някакви цъкания като от релета.Да кажа само че акумолатора ми е доста слаб и може ли от него да прави така?Ами и за това бълбукане от резервоара то от какво може да е?Който може да помогне нека да сподели благодаря предварително и весели празници на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
странни аномалии с браво жтд 105
Collapse
X
-
Re: странни аномалии с браво жтд 105
6omi написа:привет на всички и направо към проблема.Днес при пъвоначално палене сутринта колата запали без проблем после към обяд след няколко часа престой давам на контакт и се чува някакво бълбукане от към резервоара и колата не иска да запали и така няколко пъти докато на третия опит започнаха да играят и стрелките и да се чуват някакви цъкания като от релета.Да кажа само че акумолатора ми е доста слаб и може ли от него да прави така?Ами и за това бълбукане от резервоара то от какво може да е?Който може да помогне нека да сподели благодаря предварително и весели празници на всичкиФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
-
привет първо виж акомолатора клемите кабелите зачисти ако трябва смажи с грес и после виж кои релета цъкат дали бушоните са наред да не би някой да се е разметсил отпреде при макферсона и също виж дали има нафта ако има дали ходи ток до помпата а също свещите греят ли налягането в комонреала дали е нормално и акумулаотра виж не може да пада толко бързо оспех
Коментар
-
Re: странни аномалии с браво жтд 105
6omi написа:привет на всички и направо към проблема.Днес при пъвоначално палене сутринта колата запали без проблем после към обяд след няколко часа престой давам на контакт и се чува някакво бълбукане от към резервоара и колата не иска да запали и така няколко пъти докато на третия опит започнаха да играят и стрелките и да се чуват някакви цъкания като от релета.Да кажа само че акумолатора ми е доста слаб и може ли от него да прави така?Ами и за това бълбукане от резервоара то от какво може да е?Който може да помогне нека да сподели благодаря предварително и весели празници на всичкиФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Airfan написа:При мен имаше бълбукане, когато изкарваше въздуха от рейла след манипулациите по дюзите. Така че е възможно да лапа въздух от някъде. Цъканията се случват, когато напрежението на акумулатора падне значително по време на въртене на стартера. Буквално всичко се разцъква.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар