здравейте.имам проблем с мареата.когато настъпа педала колата се набира но идва един момент че за секунда спира да се набира и все едно някои ме дърпа назад.това се повтаря постоянно.ту върви ту забива.ако някой знае какъв мойе да е проблема нека помага.колата е мареа 1.9 тд. благодаря на всички.Редактирано заглавие -> РЕШЕНО.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с мареа 1.9 тд - губи мощност - РЕШЕНО
Collapse
X
-
GbGzTeaM написа:Да не правя нова тема, затова ще попитам тук.СТава въпрос за същия мотор - ТД100.Значи на много високи обороти(незнам колко нямам оборотомер) почва да се чува едно цвърчене.Може ли да е от клапан авансатора, защото май откакто го смених така прави?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Имаше един колега на срещата в София, мисля че cecomotors му е ника - той кара една такава брава като моята, и ме пита за едно такова като цвърчене, или свистене, или и аз не знам как да го кажа, но това определено беше свистене на турбината при по-високи обороти. В тиха околна обстановка (задушевна) - на колегата vsd турбината така свисти, че се чува от 200-300 метра. Песен за окото...
Коментар
-
ogi28b написа:Имаше един колега на срещата в София, мисля че cecomotors му е ника - той кара една такава брава като моята, и ме пита за едно такова като цвърчене, или свистене, или и аз не знам как да го кажа, но това определено беше свистене на турбината при по-високи обороти. В тиха околна обстановка (задушевна) - на колегата vsd турбината така свисти, че се чува от 200-300 метра. Песен за окото...Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар