firecock написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компютърна диагностика на Marea 1.9 JTD
Collapse
X
-
Fiat Bravo JTD '99
-
Колега,не съм ползвал услугите на Италбулкома,но искам да ти напомня,че вече имаме в града представителство на Фият/Ланча/Алфа.Предполага се,че тези,който работят там би трябвало да са наясно с италянките.Намира се над Трудовото поделение.А за Италбулкома,отдавна са на пазара и би трябвало да са наясно с всичко,но незнам.Сещам се и за Веско Боша,голям специалист бил,така казват тоз и оня,но ти си решаваш.
Коментар
-
Колега, аз моята я взех началото на ноември. За сега съм много доволен с едно малко изключение от последните дни, но и за него писах, та мисълта ми беше за парите. На мен ми излезе с регистрация, еко такси, транзитни номера и т.н. около 2900 лв. Взех я от автокъща от София, тук в Русе са поне 1000 лв нагоре и не са ЖТД мотори,а само ТД. Казваш да не се хвърляш на първата. Всичко е на късмет. Аз като отидох в автокъщата, запалих колата, порових тук таме малко и направо казах на човека да пише документите. Не съм я карал и 1 см даже. Хайде успех и скоро да се похвалиш.
Коментар
-
В повечето случай си е на късмет. Ланчията като я карах лагери не виеха, не придърпваше, не тропаше........... е след 200км започнаха да вият, тропат тампони................. Една кола която не се кара и е в добро техническо състояние в повечето случай се скапва от седенето и после след някой друг километър започва да се обажда всичко. На лагерите се бяха отбелязали съчмите от седенето и затова се скапаха......................Жена и кола се взимат на късмет :D
Коментар
-
emzo e прав, но фактора "късмет" винаги присъства при покупка на стара кола! Въпросът е рискът да бъде сведен до минимум. Аз мога да преценя в общи линии един автомобил, но сега съм решил да взема дизел. Никакъв опит нямам с дизели и за това при оглед ще взема някой колега с опит да помага! А най-добре е това да е човек, който кара Мarea JTD! Willow е моя човек, но след празниците!
Коментар
-
На твое разположение съм.Първо ще покараш моята и после да имаш база за сравнение.Не казвам,че съм специалист,но поне от доста време си я карам и съм свикнал със шумове и всичко.Препоръчвам ти да отидеш да я видиш тази до Рено сервиза,да я запалиш при - 10 гр.Не би трябвало въобще да се замисли.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар