Здравейте!Заек съм тука защото отскоро си имам Мареа 100ТД...Та откакто съм я взел стрелката на бензиномера ми постоянно играе и без значение къде застава, лампата на резервата ми свети. Като спра на някой светофар по-рязко и остана за по-дълго време ...каква изненада за София...стрелката се вдига и резервата угасва, обаче когато подам газ за поемане, стрелката пада и резервата светва. Казаха ми , че може да е някакъв въздух в резервоара или нещо такова, обаче понеже не съм сигурен...питам вас!Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резервата свети постоянно!
Collapse
X
-
E въздух в резервоара е нормално да има! :DНивомера ти е отишъл!! Търси си втора ръка, че новите са скъпи!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
chaveto написа:При мен се получи същото само, че на рено. След поредната смяна на бензиновата помпа поплавъка се откачи и в бързината нещо не го закачих като хората и сега стрелката постоянно се движи, но ме мързи да го разглобявам отново и така си карам. Предполагам и при теб проблема може да е такъв.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
jenti написа:Tornado написа:Напълни резервоара и тогава да видим резултата.Знам ,че сега по празниците не удачно да се пълни ама засега това ми идва на акъла.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ето няколко резултата от търсачката. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ED%EE%EC%E5%F0Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар