От 21.11./петък/ и мойта Мара 1.9JTD е с ремап.След 2500 оборота пали гуми дори на 4-та.След ръчкане по Румънски пътища 22-ри и 23-ти ноември , май ще се сменя съединител.
Смятай какви скапани гуми караш.
съжалявам за спама ама ..... след месец два може и на 5та да ги запали
Най-после навих един приятел да направим старт.Той със стокова 147/115 , а Аз с ремап.Още от старта го взимам яко и до края му правя поне 6 коли (~402м).Графика нямам !Иначе казано , ДА , доволен съм от настройките.
Най-после навих един приятел да направим старт.Той със стокова 147/115 , а Аз с ремап.Още от старта го взимам яко и до края му правя поне 6 коли (~402м).Графика нямам !Иначе казано , ДА , доволен съм от настройките.
това според теб макса от чип ли е или по-скоро сейфти вариант?
горе-долу съм изминал около 30к + км с тези настройки , единственото което мога да кажа , че е на 1.4 турбото.Колата не пуши , така че има още какво да се желае. :D
горе-долу съм изминал около 30к + км с тези настройки , единственото което мога да кажа , че е на 1.4 турбото.Колата не пуши , така че има още какво да се желае. :D
Я , още един хулиган от нашият край . :D
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар