ivel написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ремапната кола, е усещате ли разликата ?
Collapse
X
-
chaveto написа:pplk написа:Разликата е осезаема и най-гот е, че не пуши повече . За разхода не мога да кажа нищо, щото настъпвам повече от преди.Power Under Pressure
Коментар
-
Bane
След ремапа, осеща се повече мощ, колата набира значително по-добре. Повече мощност предразполага за повече настъпване, но ако караш по-спокойно и разхода е по-малък.Извънградско съм правил засечка сам в колата 4.7 с климатик.Иначе в града ми гори около 6-6.5 зависи как карам.
Коментар
-
pplk написа:chaveto написа:Не пуши защото ония са тъпи и не знаят да напишат добре софтуера
Коментар
-
chaveto написа:pplk написа:chaveto написа:Не пуши защото ония са тъпи и не знаят да напишат добре софтуераPower Under Pressure
Коментар
-
в сравнение с старото ми браво тва не върви грам,изобщо , никак ... онова нови гуми хубав пресен асфалт , 2-ра стигне ли 2000 об. почват да пушат тикерлиците и скача на 4500 ...апък тва дето са съм с него понякога даже и на 1ва неще да върти само като му подам газ .... А пуши да си е*е до 2000 об от там спира да пуши .. на старото бях с 205/50 15 са с това съм 175/65 15 и неиска да ги завърти на 2-ра и те тва е а е ремапната във варна
Коментар
-
HATPOBEH написа:в сравнение с старото ми браво тва не върви грам,изобщо , никак ... онова нови гуми хубав пресен асфалт , 2-ра стигне ли 2000 об. почват да пушат тикерлиците и скача на 4500 ...апък тва дето са съм с него понякога даже и на 1ва неще да върти само като му подам газ .... А пуши да си е*е до 2000 об от там спира да пуши .. на старото бях с 205/50 15 са с това съм 175/65 15 и неиска да ги завърти на 2-ра и те тва е а е ремапната във варнаFIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
При мен разликата си е осезаема-като взехме на баща ми стилото и веднага усетих разликата. Лошото е че като свикнем и не ни прави впечатление. Относно къдежа-мисля, че е както преди.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар