chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ремапната кола, е усещате ли разликата ?
Collapse
X
-
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
-
itan75 написа:.....
Коментар
-
chaveto написа:......А такъв където с Галето ми флашва ЕКУ-то и ми иска пари..... няма никога да стане. Да не се обиждат колегите където работят с въпросният адаптер, но знам какви поражения може да нанесе въпросното устройство.
Коментар
-
chaveto написа:Колега @naskobg кое според теб е по кофтито в случая.Да не знаеш какво правиш с програмата с която ще променяш или въпросният адаптер да ти омаже ЕКУ-то.За комбинация от двете пък въобще и не го пожелавам на никой.
Коментар
-
стара тема но пък да си кажа.един приятел с мотор като моя 1.9 jtd ми мапна моя с неговия файл без нищо друго да настройва и резултата е такъв че не мога да си позная колата.до 2000 об/мин колата е същата но след това разликата е осезаема.след ремапа момчето се качи да види какво е направил и каза че моята върви повече от неговата с еднакъв ремап.странно?дори моята е мареа комби а неговата брава.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Е аз това не го разбирам. Купувам си кола 1.9 105 коня на ебати далаверата и после с едно софтуече тя става резачка. Кого лъжем не мога да разбера? То ако така ставаше колите щяха да бъдат компютри. При положение, че има минуси НЕ БЛАГОДАРЯ. Моята ще си я карам така.Lancia Lybra 1.9 JTD LX - италиянския мерцедес
Коментар
-
Deqn написа:Е аз това не го разбирам. Купувам си кола 1.9 105 коня на ебати далаверата и после с едно софтуече тя става резачка. Кого лъжем не мога да разбера? То ако така ставаше колите щяха да бъдат компютри. При положение, че има минуси НЕ БЛАГОДАРЯ. Моята ще си я карам така.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
аз съм много доволен от колата и през акъла не ми минава да върна стария софт(файл) и пак да карам старата каруца.но все пак да кажа че съм махнал демпферния маховик и съм със съединител валео на има няма 700-800км.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар