Винаги може повече.Явно са малко потребителите с 2.4А този ефект, който търсиш е абсолютно достижим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ремапната кола, е усещате ли разликата ?
Collapse
X
-
chaveto написа:Ако имам гаранция на 100% бих направил ремап. Но ме притеснява и това да не почне да пуши яката и до каква мощност ще стигне. За мен поне една такава процедура трябва да отговаря на няколко неща, не само на увеличение на мощността.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
emzo написа:Само две чипосани ту поинт фор ли имаме във форума ?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
emzo написа:Аз по-добре да не се качвам повече в Либра, че ...... таковал съм ти и Стилото умряло. Ако сега купувах кола - Либра щеше да е.Седанче.@rado1978 - не знам какво си чел, но като цяло се гъбарках с един колега.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Мапер не е човек който дърпа файла от нета и само го записва в ЕКУ-то. Мапера трябва да е човек който да знае с промяната на нещо какво става и защо става. Малко са тези който взимат по 100-200лв и знаят какво правят. Точно и това е едната причина да не прибягвам към това. Не изключвам и това, че има хора който взимат по 500 и отново не знаят какво правят.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар