Аве има я, ама не ми се ходи да питам, последния път ме нарекоха всезнайко и ми казаха да не стъпвам повече там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инжектори 0445110068 и 0445110002
Collapse
X
-
chaveto написа:А дебита само от разпръсквача ли зависи, или има значение и отвора който се запушва от сачмата. Макар, че при сачмата отвора има значение за времето на впръскване.
Коментар
-
chaveto написа:Stefan Hadjov написа:.........
Коментар
-
Върху мястото на което е отвора има номер и този номер е различен между 002 и 068. Затова си мисля, че отвора може да е различен при двете дюзи. Ако отвора е еднакъв то тогава разликата трябва да е само в разпръсквача и евентуално ел.магнита. В такъв случай ако разликата е само в разпръсквача мога да сложа на такива дюзи разпръсквачи от 068 и те да работят като 068 или греша.П.С това цялото нещо искам да го знам защото имам 5бр. перфектни дюзи с номер 002.
Коментар
-
chaveto написа:Върху мястото на което е отвора има номер и този номер е различен между 002 и 068. Затова си мисля, че отвора може да е различен при двете дюзи. Ако отвора е еднакъв то тогава разликата трябва да е само в разпръсквача и евентуално ел.магнита. В такъв случай ако разликата е само в разпръсквача мога да сложа на такива дюзи разпръсквачи от 068 и те да работят като 068 или греша.П.С това цялото нещо искам да го знам защото имам 5бр. перфектни дюзи с номер 002.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар