Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инжектори 0445110068 и 0445110002

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аве има я, ама не ми се ходи да питам, последния път ме нарекоха всезнайко и ми казаха да не стъпвам повече там
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

janyboy написа:
      Все пак все някъде я има тази информация.Само трябва да я намерим :D
      За тди има много инфо, ама за нас има малко
      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
        janyboy написа:
        Все пак все някъде я има тази информация.Само трябва да я намерим :D
        За тди има много инфо, ама за нас има малко
        100% вярно.

Коментар

А дебита само от разпръсквача ли зависи, или има значение и отвора който се запушва от сачмата. Макар, че при сачмата отвора има значение за времето на впръскване.

Коментар

chaveto написа:
            А дебита само от разпръсквача ли зависи, или има значение и отвора който се запушва от сачмата. Макар, че при сачмата отвора има значение за времето на впръскване.
            Времето на впръскване не зависи от отвора на съчмата.Зависи само от продължителноста на ел-импулса който се подава на електромагнита на дюзата.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
              .........
              Е да но когато отвора е по голям за по малко време ще може да се освободи иглата на разпръсквача. От там за Х време ще има разлика в количеството според отвора. Аз така си го обяснявам.

Коментар

chaveto написа:
                Stefan Hadjov написа:
                .........
                Е да но когато отвора е по голям за по малко време ще може да се освободи иглата на разпръсквача. От там за Х време ще има разлика в количеството според отвора. Аз така си го обяснявам.
                Отвора не може да бъде по голям или по малък.Той е точно калибриран фабрично и няма условия на работа,които да го променят.В момента в който се подаде елимпулс на дюзата,съчмата го отваря този отвор и моментното налягане в рейла задейства веднага иглата на разпръсквача и той се отваря,преодолявайки пружината зад нея.Когато се прекрати този елимпулс съчмата го затваря и същото това налягане+налягането от пружината над иглата затварят разпръсквача.Така че големината на този отвор не е определаща за времето на отваряне на разпръсквача.

Коментар

Върху мястото на което е отвора има номер и този номер е различен между 002 и 068. Затова си мисля, че отвора може да е различен при двете дюзи. Ако отвора е еднакъв то тогава разликата трябва да е само в разпръсквача и евентуално ел.магнита. В такъв случай ако разликата е само в разпръсквача мога да сложа на такива дюзи разпръсквачи от 068 и те да работят като 068 или греша.П.С това цялото нещо искам да го знам защото имам 5бр. перфектни дюзи с номер 002.

Коментар

chaveto написа:
                    Върху мястото на което е отвора има номер и този номер е различен между 002 и 068. Затова си мисля, че отвора може да е различен при двете дюзи. Ако отвора е еднакъв то тогава разликата трябва да е само в разпръсквача и евентуално ел.магнита. В такъв случай ако разликата е само в разпръсквача мога да сложа на такива дюзи разпръсквачи от 068 и те да работят като 068 или греша.П.С това цялото нещо искам да го знам защото имам 5бр. перфектни дюзи с номер 002.
                    Ако въпроса ти е към мен,аз смятам че не грешиш.Смени разпръсквачите и ще видиш че ще си работят добре,разбира се при условие че съчмения клапан затваря добре.А и се съмнавам, че елмагнитите са различни.Просто няма основание да са различни.

Коментар

Working...
                    X