Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инжектори 0445110068 и 0445110002

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Инжектори 0445110068 и 0445110002

Интересува ме каква е точно разликата между тези два инжектора 0445110068 и 0445110002. Според някои разликата е само в разпръсквача защото 0445110002 се слага на ЕВРО2 а 0445110068 на ЕВРО3. Ако разликата е само в разпръсквача има ли опция на дюза 0445110002 да се сложи разпръсквач от дюза 0445110068 и тази дюза вече да е изцяло като 0445110068 като разликата да е само в това, че на самата дюза номера ще е ........002Според един друг човек с който говорих днес ми каза, че на външен вид може да са еднакви, но в различните режими на работа да се различават и затова да имат разлика и дори и разпръсквача да се смени пак да не отговарят на работните режими.

Много сложни въпроси задаваш.Оставям те сам да си ги разгадаваш
    Прикачени файлове
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

колега я обясни каква е целта на занятието
      тунинговам си колите за удоволствие
      някои с турбо други с чип

Коментар

Целта на занятието е, че ми дават близо 20 инжектора за смешни пари,но инжекторите са ......002 а моите са .........068. И питането ми е ако са еднакви а разликата е само в разпръсквача да си сваля моите разпръсквачи и да си подбера 5 инжектора които са най изправни спрямо всичките които ще ми дадат и да сложа разпръсквачите от ........068 и като цяло инжектора да си отговаря на 0445110068.

Коментар

пиши на лични един телефон и ще говорим и аз ще купя 10броя ако са на добра цена
          тунинговам си колите за удоволствие
          някои с турбо други с чип

Коментар

Какво ще кажете и аз да попитам за смешната цена?Колегата ме изпревари,така че ще чакам за оглозгани кокали. Поздрави!!!п.с. Някой регулатор на смешни цени нямали?

Коментар

Смешната цена е 50лв за една дюза, колкото повече дюзи толкова по ниска цена и на фона, че най евтината в София започва от 100лв нагоре тази си е без пари дори и на 50лв. Но ако не е същата като ........068 аз няма да купувам от тези ами ще искам да ми намерят ..........068

Коментар

Днес си купих една дюза с номер ........068 според човека който ми я продаде разликата между 068 и 002 е само в дебита един вид. На двигател на който дюзите са 068 ако се сложат 002 автоматически става с по малка мощност без да се прави нищо друго. Затова той им казва дюза с по голям дебит. Ако наистина е така от къде може да идва разликата в дебита.

Коментар

Да се смея ли, да плача ли ?Какво точно искаш да направиш ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На повечето места в София няма 068 има само 002 и искам от 002 да стане на 068.ЕДИТ: И само да добавя, че нещо ръководството не ти се отваря, много смешно

Коментар

Сигурно, защото няма хиперлинк в него. Кое му е смешното ? Само да ти кажа, че най-добрия вариант е да си купиш ЧИСТО НОВ разпръсквач.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Кое му е смешното ?
                        Отстрани е смешно когато си представиш, че всеки един който види това в червеното е опитал да кликне върху него.Не ми трябват нови разпръсквачи, трябват ми дюзи които не са износени и подлежат на ремонт. Сега някой пак ще каже, че няма какво да се прави по една дюза, но според мен не е така. При мен излишното гориво се намали с 50% след ремонт на дюзите, само една падна с 20% на излишното гориво защото е износена. Разпръсквачи не съм сменял и не мисля да ги сменям.

Коментар

Днес видях как със смяната на разпръсквач излишното гориво се намали от 18 на 8 мл.

Коментар

chaveto написа:
                            Разпръсквачи не съм сменял и не мисля да ги сменям.
                            Ще ги смениш, въпрос на време е да го осъзнаеш.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Airfan написа:
                              Днес видях как със смяната на разпръсквач излишното гориво се намали от 18 на 8 мл.
                              Добре де аз разпръсквачи не смених при ремонта, човека ми каза, че е сменил само някакви уплътнения и горивото падна. Все си мисля, че щеше да ми каже да си сменя разпръсквачите защото му казах, че ако има и най малкото нещо което да не му харесва в таях да ги сменим. Утре като му занеса новата-втора ръка дюза да я провери и да и направи ремонта които извършват ще го питам дали разпръсквача играе някаква роля в излишното гориво.

Коментар

Working...
                              X