Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно обороти?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос относно обороти?

    Здравейте,колеги! Понеже нямам табло с пустия му оборотомер, а както знаете колата при студен двигател не трябва да се ръчка и да се дига повече от 2000 оборота, само докато не се отлепи леко термостата. Та как горе долу при нормални условия може да се определи с колко оборота се кара колата? Знам че въпроса е малко, даже много глупав, но все пак. Например ако ускорявам бързо това влияе ли на оборотите, или например, ако карам на 3-та с 60 колко горе-долу трябва да са оборотите? Колата е Брава.

    #2
    Re: Въпрос относно обороти?

    Viiipeer написа:
    Здравейте,колеги! Понеже нямам табло с пустия му оборотомер, а както знаете колата при студен двигател не трябва да се ръчка и да се дига повече от 2000 оборота, само докато не се отлепи леко термостата. Та как горе долу при нормални условия може да се определи с колко оборота се кара колата? Знам че въпроса е малко, даже много глупав, но все пак. Например ако ускорявам бързо това влияе ли на оборотите, или например, ако карам на 3-та с 60 колко горе-долу трябва да са оборотите? Колата е брава.
    Приятелю,изпадаш в състояния на не трезво мислещ човек.Преди да ме напсуваш ще кажа защо мисля така.Първо хората създали автомобила ти със сигурност не са описали в инструкцията си че трябва да се купуват и експлоатират техните автомобили от технически грамотни хора,т.с. да се спазват всички препоръки за максимално доброто отношение към машината.В този ред на мисли ,бъди сигурен че собственика и в чужбина не я е подгрявал преди да тръгне нито пък се е съобразявал с накакви обороти докато е студена.Взели са най-хубавото от нея пък ти сега ако искаш си я качвай в спалнята.Разбираш ли ме на къде бия.По-добре си пусни мечтите в действия и си пожелай скорошното и подменяне с по-нова(дай боже на всеки му).Нали не си мислиш че ще се пенсионираш с нея,колко то и да ти харесва сега. Не робувай на хорските приказки. Успех!!!

    Коментар


      #3
      Разбира се но аз за разлика от други съм попаднал на поне според мен изключително запазена, чукам да дъро кола, така че ако ще и на 100 години да е докато е моя, ще я пазя. просто не съм такъв който не му пука , пък и ако ще да са и скъсвали от резачка, то това е било от предишния евентуално собственик, така че не ме вълнува.

      Коментар


        #4
        Абе човек,ти неразбрали че някой е изял тортата и за нас е само да оближем подноса.Не го ли направим сега със сигурност утре ще засъхне и трудно се мие.Моята е на 553786 км.към момента и до сега никога не съм я подгравал и няма и да го направя.През времето за което ще е твоя ще похарчиш повече пари за гориво да я подряваш от колкото струват едни сигменти и гарнитура на главата.Все пак ти сам си решаваш,но не забравяй че повечето хора като теб които с любов се грижат за колите си,когато им се случи нещо неприятно с тях обвиняват марката,с думите всичко правех за нея ,а то виж какво стана ,значи не могат да правят коли.Което няма нищо общо с действителноста. Успех!!!

        Коментар


          #5
          По темата - намираш си предавателните отношения на скоростната кутия, да речем чрез ЕПЕР, изчисляваш си оборотите спрямо скоростта, на всяка предавка, и се съобразяваш, щом толкова държиш.

          Коментар

          Working...
          X