Здравейтеедин приятел има такава кола и се оплаква ,че усеща турбото едва при около 2800оборота. Преди това не усеща никаква тяга и казва, че колата не дърпа никак. Иначе колата не пуши.Въпроса е хората който имат такива коли, ако може да споделят при колко приблизително оборота се усеща турбото.И още един въпрос - на турбото отстрани имало някакъв регулатор (мисля, че се казва актуатор, но не съм сигурен) в който влизало едно маркуче, а другия край на този регулатор влизал в турбото. Въпроса е как се сваля това нещо, понеже не се виждали никакви винтове. Възможно ли е той да е блокирал леко отворен и от там да е проблема?P.S.Аз от дизели не разбирам нищо, просто искам да услужа на приятел с някаква информация.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT BRABO 1.9 JTD - при колко оборота се усеща турбото?
Collapse
X
-
Re: FIAT BRABO 1.9 JTD - при колко оборото се усеща турбото?
n_netov написа:Здравейтеедин приятел има такава кола и се оплаква ,че усеща турбото едва при около 2800оборота. Преди това не усеща никаква тяга и казва, че колата не дърпа никак. Иначе колата не пуши.Въпроса е хората който имат такива коли, ако може да споделят при колко приблизително оборота се усеща турбото.И още един въпрос - на турбото отстрани имало някакъв регулатор (мисля, че се казва актуатор, но не съм сигурен) в който влизало едно маркуче, а другия край на този регулатор влизал в турбото. Въпроса е как се сваля това нещо, понеже не се виждали никакви винтове. Възможно ли е той да е блокирал леко отворен и от там да е проблема?P.S.Аз от дизели не разбирам нищо, просто искам да услужа на приятел с някаква информация.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
-
n_netov написа:Точно тази я гледах но не открих информация с която да му бъда полезен.Ако може конкретно отговорче еди колко си оборота. Става по бързо и темата се изчерпва без излишно чесане на пръстите по клавиатурата.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар