Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo 1.9TD пали трудно и пуши...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами колега тогава накарай разбиращият ти от нафта приятел да източи от един резервоар 10л. обикновенна нафта от омв, и 10 премиум дизел пак от омв и да ги сравни.ако няма разлика, значи аз съм трамвай.

Коментар

Vladim написа:
      geo_g написа:
      ...Та в този ред на мисли да казвам ли защо спрях да зареждам нафта от ОМВ?
      Много относително е това, колега! От 4 години карам фиатката и винаги зареждам на ОМВ и проблеми не съм имал! И само да спомена, че сипвам от обикновената нафта.
      Аз не убеждавам никого, просто се опитах да кажа на колегата да тръгне по по-безболезнения и струващ по-малко пари път, защото и мен тогава ме бяха качили на шейничката: свещи, релета, акумулатор, аванасатор, дюзи и......... т.н, и добре, че послушах един приятел да разкарам първо наличната "качествена" нафта и тогава да ходя да играя по видни специалисти и диагностици. Е, вече трета година не съм барнал и една свещ!
      Lupo - The Monster
      Е83 3D

Коментар

Dimo_J написа:
        ами колега тогава накарай разбиращият ти от нафта приятел да източи от един резервоар 10л. обикновенна нафта от омв, и 10 премиум дизел пак от омв и да ги сравни.ако няма разлика, значи аз съм трамвай.
        колега аз не вярвах също като ми го каза това и стана един голям скандал с тоя тип, та отидох и натъпках 106лв от тази "по-хубавата" нафта на ОМВ и какво да кажа - човека е супер прав, фиата вървеше дори по-зле от обикновената нафта лукойл
        FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

почти съм сигурен че не ти е от нафтата нафтата освен да ти задръсти филтъра друго неможе да направи на ГНП-то и на двигателя?Моето браво също е 1.9 ТД с ГНП-БОШ нафта слагам откъдето ми попадне нямам ядове слагам му и олио(даже в момента) горял съм му трансформаторно масло , газ за осветление понякога ми изпада и бензин и да знаеш че не го хвърлям :D само още на твърдо гориво не саъм го подкарал но нямам ядове !така че много малка е вероятносста да ти е проблема в горивото Провери дали и достига нафта и дали не взима въздух отнякъде или да има теч по горивопроводите защото това прекъсване и гаснене точно на това ми прилича -вуздух в сиситемата! Ако я оправиш пиши какъв е бил проблема
          LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Working...
          X