ами колега тогава накарай разбиращият ти от нафта приятел да източи от един резервоар 10л. обикновенна нафта от омв, и 10 премиум дизел пак от омв и да ги сравни.ако няма разлика, значи аз съм трамвай.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.9TD пали трудно и пуши...
Collapse
X
-
Vladim написа:geo_g написа:...Та в този ред на мисли да казвам ли защо спрях да зареждам нафта от ОМВ?Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Dimo_J написа:ами колега тогава накарай разбиращият ти от нафта приятел да източи от един резервоар 10л. обикновенна нафта от омв, и 10 премиум дизел пак от омв и да ги сравни.ако няма разлика, значи аз съм трамвай.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
почти съм сигурен че не ти е от нафтата нафтата освен да ти задръсти филтъра друго неможе да направи на ГНП-то и на двигателя?Моето браво също е 1.9 ТД с ГНП-БОШ нафта слагам откъдето ми попадне нямам ядове слагам му и олио(даже в момента) горял съм му трансформаторно масло , газ за осветление понякога ми изпада и бензин и да знаеш че не го хвърлям :D само още на твърдо гориво не саъм го подкарал но нямам ядове !така че много малка е вероятносста да ти е проблема в горивото Провери дали и достига нафта и дали не взима въздух отнякъде или да има теч по горивопроводите защото това прекъсване и гаснене точно на това ми прилича -вуздух в сиситемата! Ако я оправиш пиши какъв е бил проблемаLANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар