Да започна от там, че свещите ги смених вече... сутрин пали трудно ... преди да запали тресе много, сякаш не и стига нафта или нещо подобно и ми се налага да помпя педала на газта, иначе изобщо не пали. Прави го на студено. След 1-2мин мъчене пали и вади светло сив дим...Дайте съвети за моята кошница
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.9TD пали трудно и пуши...
Collapse
X
-
Re: Bravo 1.9TD оали трудно и пуши...
lider-a написа:Да започна от там, че свещите ги смених вече... сутрин пали трудно ... преди да запали тресе много, сякаш не и стига нафта или нещо подобно и ми се налага да помпя педала на газта, иначе изобщо не пали. Прави го на студено. След 1-2мин мъчене пали и вади светло сив дим...Дайте съвети за моята кошницаФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
-
Re: Bravo 1.9TD оали трудно и пуши...
J T D написа:lider-a написа:Да започна от там, че свещите ги смених вече... сутрин пали трудно ... преди да запали тресе много, сякаш не и стига нафта или нещо подобно и ми се налага да помпя педала на газта, иначе изобщо не пали. Прави го на студено. След 1-2мин мъчене пали и вади светло сив дим...Дайте съвети за моята кошница_______
146 JTD
Коментар
-
lider-a написа:Ток отива,................. Нафтата я смених 3 пъти вече.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
lider-a написа:Може би забравих да спомена, но след като запали и започва да издава странен звук - много силно тракане, все едно е останала без масло или нещо такова, ако не подам газ гасне и така около 20-30сек, но много бавно се вдигат оборотите, все едно не и достига мощност.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Vladim написа:geo_g написа:...Та в този ред на мисли да казвам ли защо спрях да зареждам нафта от ОМВ?FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар