здравеите имам мареа жтд105 проблема ми е че няма моштност на ниските обороти дебитомера ми е здрав въздохожодите съшто колата не пуши на първа е абсурд да заварти гуми моля помагаите колата е 99 годинаМодерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с мощността на ниски обороти
Collapse
X
-
Re: проблем с моштноста на ниски обороти
vincenco820 написа:здравеите имам мареа жтд105 проблема ми е че няма моштност на ниските обороти дебитомера ми е здрав въздохожодите съшто колата не пуши на първа е абсурд да заварти гуми моля помагаите колата е 99 година
-
Re: проблем с моштноста на ниски обороти
vincenco820 написа:здравеите имам мареа жтд105 проблема ми е че няма моштност на ниските обороти дебитомера ми е здрав въздохожодите съшто колата не пуши на първа е абсурд да заварти гуми моля помагаите колата е 99 годинаФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
ходих на диагностика и ми казаха 4е вси4ко е наред само дето дебитомера бил малко муден но ми бе6е скъсан марку4а на турбото за ниско налягане и ми казаха че може да е от това смених маркуча но колата пак е мудна нямаше записани никакви грешки. значи тръгвам без да подавам газ, или малко . като подам повече газ колата не точно забива но все едно не сам дал повече газ и не ускорява а си трагжа нормално няма моштност вече като мине 2500 оборота трагжа рязко. мисля си за клапана за разтоварване на турбината да не е заял и да не надува достатачно но пак колата не пуши. мисля да почистя интеркулера но незнам дали ште е от това&&&&&&&&&&&&&
Коментар
-
Щом не пропушва значи сместа ти е бедна и най вероятно от там ти е проблема.Дебитомер,скъсани маркучи.Може и датчика за налягането в смукателният колектор (MAP).Аз бих проверил тези неща по обстойно.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар