Така проблема ми е като карам като състезател .Карам си аз нормално на дълги разтояния няма проблем ,обаче като вляза в града и почна да превключвам скорости и се изнасям бързо колата ми дига обороти от само себе си и то когато си поиска ,се едно задържа и подава сама (но не всеки път по един и същ начин )почна да ми го прави след като изчистих сондата и смених горивен филтър .Колата ми е марея уикенд тд 100 .съмнявам се ако има датчик на педала за положението да не е замърсен ,но не го знам де е .моля помагайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нещо дига оборотите на мойта кола
Collapse
X
-
lubomm написа:Ако имах въздух нямаше да мога да паля сутрин лесно,а сутрин нямам никакъв проблем .А само понякога и винаги като превключвам но не на свободна го прави ами след като включа и тя потегля сама се едно съм дал газ до дупка за 3-4 секунди и после се възтановява.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:lubomm написа:Ако имах въздух нямаше да мога да паля сутрин лесно,а сутрин нямам никакъв проблем .А само понякога и винаги като превключвам но не на свободна го прави ами след като включа и тя потегля сама се едно съм дал газ до дупка за 3-4 секунди и после се възтановява.
Коментар
-
ами само да допълня че това ми го прави само като превключвам и то най често от 3 на 4 така че с прозрачните маркучи нищо няма да стане ,на място си е нормално като изфорсирам така че като я натоваря и съм със да кажем 60-80 километра няма как да застане някой да гледа отпреде нали се сещате а
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар