Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с подгряващо реле ПОМОЩ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря утре ще видя какв мога да направя. Весела коледа! след празниците ще пиша пак какжо се е случило
    FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
    Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

Здравеите след почистване на контактите на релето на буксите и преглеждане за лоши споики релето заработи добре, обаче проблема се появи пак.

Коментар

Здравеите и за много години! Забелязвам че когато падне под 2 градуса релето неиска да подгрява онзи ден когато времето беше топло си подгряваше идеално, а и когато мотора поработи и затопли под капака въздуха пак започва да си подгрява нормално.

Коментар

Здравеите отново повдигам тази тема понеже се застуди и това реле пак неиска да подгрява когато падне по 2-3 градуса температурата. Когато се покачи започва да работи нормално. Или когато колата е вече загряла пак си работи.

Коментар

Абе я си закарай колата при някой електричар да те прегледа за скапана маса. Подозирам, че проблема ти е като при мен. Аз тая година най-сетне си го диагностицирах. При пуснати къси светлини и горещо време - чистачките ми се самовключват. Подозирам няколко от масите, но времето се застуди, овлажня и ... проблема изчезна. До другото лято...Подозирам, че и при теб е подобен ако не и същият проблем. Релето не подгрява - подгряват свещите, то само контролира, а самият компютър указва колко време то да сработва подавайки ток.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
            X