Благодаря утре ще видя какв мога да направя. Весела коледа! след празниците ще пиша пак какжо се е случило
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с подгряващо реле ПОМОЩ
Collapse
X
-
Здравеите и за много години! Забелязвам че когато падне под 2 градуса релето неиска да подгрява онзи ден когато времето беше топло си подгряваше идеално, а и когато мотора поработи и затопли под капака въздуха пак започва да си подгрява нормално.FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"
Коментар
-
Здравеите отново повдигам тази тема понеже се застуди и това реле пак неиска да подгрява когато падне по 2-3 градуса температурата. Когато се покачи започва да работи нормално. Или когато колата е вече загряла пак си работи.FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"
Коментар
-
Абе я си закарай колата при някой електричар да те прегледа за скапана маса. Подозирам, че проблема ти е като при мен. Аз тая година най-сетне си го диагностицирах. При пуснати къси светлини и горещо време - чистачките ми се самовключват. Подозирам няколко от масите, но времето се застуди, овлажня и ... проблема изчезна. До другото лято...Подозирам, че и при теб е подобен ако не и същият проблем. Релето не подгрява - подгряват свещите, то само контролира, а самият компютър указва колко време то да сработва подавайки ток.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар