avent написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подгряващи свещи
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
avent написа:евала бе братле, то са малко 120 минути. Тези свещи дето ви пращам са маркови, а и цената е под искратаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Здравейте колеги! Стана време и аз да сменям подгревни свещи- лампата почна да мига на ЖТД- то. Та въпросчето ми е всички ли трябва да сменя или може и само една? На стария 1.6 Д ДВГ изгоря една, подмених я с друга свещ, но неможах да намеря от същата марка и др. две свещи изгоряха (предполагам от различния волтаж- едните бяха 10.5 V др. 11 по спомен). При ЖТД пак ли така стоят нещата, или ако сложа една различна няма да горят??? Имате ли наблюдения?Решено е, че ще са Искра тъй като на стария Дизелак с 4 нови подгревни свещи вече 2 год. никакви проблеми.Моля автора да ме извини, но за да не пускам поредната тема за подгревни свещи.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
cokata_23 написа:Здравейте колеги! Стана време и аз да сменям подгревни свещи- лампата почна да мига на ЖТД- то. Та въпросчето ми е всички ли трябва да сменя или може и само една? На стария 1.6 Д ДВГ изгоря една, подмених я с друга свещ, но неможах да намеря от същата марка и др. две свещи изгоряха (предполагам от различния волтаж- едните бяха 10.5 V др. 11 по спомен). При ЖТД пак ли така стоят нещата, или ако сложа една различна няма да горят??? Имате ли наблюдения?Решено е, че ще са Искра тъй като на стария Дизелак с 4 нови подгревни свещи вече 2 год. никакви проблеми.Моля автора да ме извини, но за да не пускам поредната тема за подгревни свещи.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
cokata_23 написа:Благодаря за отговорите колеги. Значи да вземам 4 да ми е мирна главата. И без това са на кофти мястоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар