Здр колеги имам проблем със подгряващите свещи и ми предложиха някакви БЕРУ или нещо такова исках да попитам някой използвал ли ги е може ли да ми каже нещо за тях? Колата ми е Bravo 1.9 TD_100 Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подгряващи свещи
Collapse
X
-
А на какви пари ти ги предлагат ако не е тайна?За JTD Беруто бяха близо 4 пъти по скъпи от Искрата, това са цени от вносителя за БГ.37 - 38 лв беше бройката на беруто - за JTD.Ако тези който ти предлагат са много по евтини да не са някой ментета.Иначе беруто са добри свещи според мен - старите ми бяха беру бяха по мощни от искрата моято сложих, но и с искрата нямам никъкви проблеми.Поздрави и късмет.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
mr. Nikoi написа:....Иначе беруто са добри свещи според мен - старите ми бяха беру бяха по мощни от искрата моято сложих, но и с искрата нямам никъкви проблеми....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
До БО.Колко вата са ти били Беруто и колко вата са Искрата Ами не знам колко вата са, не ги смятах.Закачих и едните и другите на регулируемо захранване и искрата беше с 1 - 2 ампера (по спомени) по малка консумация.Не помня точни данни, това го гледах преди година и нещо.Ако те интересува мога да мерна беруто още в Понеделник.Поздрави.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
Дори и 1-2А да има разлика между Искра и някоя друга фирма цената е много по различна и единствено заради цената аз бих си купил Искра. А и като се знае какви боклуци има на пазара не бих рискувал с 100+лв за свещи заради някакви 20-30W по малко. А и направо като стигнеш на Симеон мини и до Косер те са официални вносители на Искра.
Коментар
-
avent написа:Здр, колега,Ще те насоча към един магазин ако си от София ул.Цар Симеон 159 тел.02/931 03 81Кажи им, че те е насочил Преслав от Търново и ще ти решат проблема със свещите. Фирмата е НИКО 66, убийствени са за свещи, няма да съжеляваш. Директни вносители са.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
avent написа:Здр, колега,Ще те насоча към един магазин ако си от София ул.Цар Симеон 159 тел.02/931 03 81Кажи им, че те е насочил Преслав от Търново и ще ти решат проблема със свещите. Фирмата е НИКО 66, убийствени са за свещи, няма да съжеляваш. Директни вносители са.
Коментар
-
Колега Оги,Аз също съм с такива носачи и за сега няма проблем. Защо не им каза да ти сменят носача като си го видял кривата гайка? Щяха да го подменят с нов. Всички консумативи са ми на TsT, носачите и задните амортисьори. Подревните свещи са им супер а и цената да не говорим.Убийствена е. От Искрата нямам наблюдения ама който е сложил Искра после пали малко трудноа и много фира дават. Тези Марелските дето си ги завъртял на криво сигурен ли си че е от свеща а не от шибаното място където стоят. При ен като ги сменях мойте и ми казаха няма да се пазариш с майстора колко да ти вземе за труда чесе намират на ..........в .......И найстина е така.ПО е удобно да се свал ГНП-то от колкото с едни жила. Абе ужас е ТД100.Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
харчи: DOSTA
Коментар
-
Теми за подгревни свещи... с лопата да ринеш! Набързо споделям моите пресни впечатления от Искра. От 3-4 месеца съм с тях и нямам никакви проблеми, колата пали по-бързо от преди смяната. Ще видим дали в големи студове ще има разлика. Ако имаш нужните инструменти и след, като си изчел инструкциите свещите без бързане се сменят за два, два часа и половина.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар