Проблемът е следният миналата седмица ми смениха ремъка на хидравликата,защото "скърцаше" ужасно многоСмениха го и днес чух шум,помислих ,че се е закачило нещо и когато отворихме капака...изненада! Ремъка беше скъсан по ръба Отрязахме го и сега колата е в движение,но не се знае до кога....Какъв може да е проблемът?!Майсторът,който сложи ремъка е казал,че ролката била хлабава,имало някакъв луфт...незнам и не разбирам,но ми се иска да знам причината
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъсан ремък
Collapse
X
-
имаш ли стопроцентова вяра на майстора си? щото аз си напатих от такъв майстор и все си мисля,че може да е сложил нещо некачествено или не го е направил добре...отиваш и пак сменяш ремъка при друг човек и му казваш всички симптоми...това е моето мнение-мисля,че на стария му е бил време и затова е скърцал,а новия е бил ментеex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:имаш ли стопроцентова вяра на майстора си? щото аз си напатих от такъв майстор и все си мисля,че може да е сложил нещо некачествено или не го е направил добре...отиваш и пак сменяш ремъка при друг човек и му казваш всички симптоми...това е моето мнение-мисля,че на стария му е бил време и затова е скърцал,а новия е бил менте
Коментар
-
miss211 написа:ако на някой ще му помогне..след 2 скъсани ремъка в рамките на около 100 изминати км обтегача на ролката се беше изкривил...хубаво беше,че при смяната на третият ремък го забелязаха!!!Fiat Marea 1.9 Jtd 110 hp
----------------------------
Peugeot boxer ІІ 2.2HDI
moetomiki написа:miss211 написа:ако на някой ще му помогне..след 2 скъсани ремъка в рамките на около 100 изминати км обтегача на ролката се беше изкривил...хубаво беше,че при смяната на третият ремък го забелязаха!!!
Коментар
-
iakvvu написа:А демпферната шайба?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар