Здравейте.имам следния проблем.колата ми е фиат палйо 1.7тд.доколкото поразпитах е еднакъв с този на пунто 1.7тд.модел 1996-1999г.писах по темата но незнаех някой подробности за проблема ми.изтича ми вода от изпускателната търба на първи цилиндар.???главата не е свалена но мисълта ми е дали е спукана глава или гарнитура...?така съм я карал близо една година с вода и стоп-теч.,и нямах проблеми освен през зимата..антифриза не се задържа и изтича..сега реших да видя какво и е на колата но незнам какво да правя..от малък град съм и майстори няма много дето да кажат...може би и факта че колата е непозната като модел..?НЯКОЙ С ПУНТО 1.7ТД който е имал такъв проблем..Оправи заглавието на темата,иначе е за коша!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво може да е?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
iakvvu написа:А защо не си свалиш главата и сам да си отговориш на въпроса?Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000