ИМАМ ПРОБЛЕМ С ТД100 КАТО ПОДАМ ПАЛНА ГАС И МИ СВЕТВА ДЮЗАТА НА ТАБЛОТО И НАМАЛЯВА МИ УСКОРЕНИЕТО КАТО ВАРНА МАЛКО ГАСТА И СЕ ОПРАВЯ .КАТО СЕ ИМА ВПРЕДВИД ЧЕ ,СЪМ ПОЧИСТИЛ ГОРИВНАТА СИСТЕМЕ ДО ФИЛТАРА И ТОИ Е СМЕНЕН1.6 Постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН!Оправи си заглавието на темата!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
моля за съвет за фиат тд100
Collapse
X
-
Re: МОЛЯ ЗА СЪВЕТ ЗА ФИАТ БРАВО ТД100
ghh82 написа:ИМАМ ПРОБЛЕМ С ТД100 КАТО ПОДАМ ПАЛНА ГАС И МИ СВЕТВА ДЮЗАТА НА ТАБЛОТО И НАМАЛЯВА МИ УСКОРЕНИЕТО КАТО ВАРНА МАЛКО ГАСТА И СЕ ОПРАВЯ .КАТО СЕ ИМА ВПРЕДВИД ЧЕ ,СЪМ ПОЧИСТИЛ ГОРИВНАТА СИСТЕМЕ ДО ФИЛТАРА И ТОИ Е СМЕНЕНFiat Marea TD100
Коментар
-
И аз го имам същия проблем и на диагностика ми казаха ,че проблема ми е в TPS-а ! Тук във форума има хора твардят , че не се разваля и не указва никакво влияние върху работата на двигателя(аз не го вярвам) Та ако има някой да обясни как да го проверим дали е изправен ще сме благодарни Лек ден !Fiat Marea / 1.9 TD 100 / Weekend
Škoda Fabia / 1.9 TDI /
Коментар
-
rsof написа:И аз го имам същия проблем и на диагностика ми казаха ,че проблема ми е в TPS-а ! Тук във форума има хора твардят , че не се разваля и не указва никакво влияние върху работата на двигателя(аз не го вярвам) Та ако има някой да обясни как да го проверим дали е изправен ще сме благодарни Лек ден !Fiat Marea TD100
Коментар
-
Tоя датчик се разваля много често и така че доста неопитни майстори в сервизите, не могат да го анализират с точност и го смятат за здрав. Например, много честа повреда в него, е повишеното съпротивление между двата крайни извода. В същото време, ако се мери като обикновен потенциометър показва залъгващи стойности между първия и втория извод- в нормата. Датчика е от голямо значение, за корекцията на ъгъла на изпреварване на впръскване, спрямо натоварване и обороти.Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар