така, взех все пак да се ориентирам за покупка на този модел с този двигател, ОБАЧЕ... някой може ли да ми каже от собствен опит колко разход дава (градско най-вече ме интересува). на два руски сайта дават разлика от 2 литра/100км, а това си е серионо разминаване (единия ми пише 8,1, другия 10.2 л/100км). Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на Мареа 2.4 TD (125Hp), '98
Collapse
X
-
Re: Разход на Мареа 2.4 TD (125Hp), ’98
CyberFiend написа:така, взех все пак да се ориентирам за покупка на този модел с този двигател, ОБАЧЕ... някой може ли да ми каже от собствен опит колко разход дава (градско най-вече ме интересува). на два руски сайта дават разлика от 2 литра/100км, а това си е серионо разминаване (единия ми пише 8,1, другия 10.2 л/100км). Благодаря предварително.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Ми разхода си зависи от карането. Зависи колко ти е тежък десният крак, зависи колко км минаваш след запалването на автомобила, зависи от състоянието на колата ... Не гледай каталози, там данните са за нови коли ... Тоя мотор градско под 7 не го виждам, а може да стигне и до 9/10, зависи от горните неща . Очаквай ориентировачно 7-8 / 100ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
-
BRAVO написа:Ми разхода си зависи от карането. Зависи колко ти е тежък десният крак, зависи колко км минаваш след запалването на автомобила, зависи от състоянието на колата ... Не гледай каталози, там данните са за нови коли ... Тоя мотор градско под 7 не го виждам, а може да стигне и до 9/10, зависи от горните неща . Очаквай ориентировачно 7-8 / 100
Коментар
-
CyberFiend написа:BRAVO написа:Ми разхода си зависи от карането. Зависи колко ти е тежък десният крак, зависи колко км минаваш след запалването на автомобила, зависи от състоянието на колата ... Не гледай каталози, там данните са за нови коли ... Тоя мотор градско под 7 не го виждам, а може да стигне и до 9/10, зависи от горните неща . Очаквай ориентировачно 7-8 / 100Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko168 написа:CyberFiend написа:BRAVO написа:Ми разхода си зависи от карането. Зависи колко ти е тежък десният крак, зависи колко км минаваш след запалването на автомобила, зависи от състоянието на колата ... Не гледай каталози, там данните са за нови коли ... Тоя мотор градско под 7 не го виждам, а може да стигне и до 9/10, зависи от горните неща . Очаквай ориентировачно 7-8 / 100Alfa 156 2.4JTD ~180p.s., Alfa 145 1.9 JTD~140p.s., MAREA 2.4TD124p.s., TEMPRA 1.9 TD-92p.s., TIPO 1.6 2act-90p.s.
Коментар
-
Tornado написа:Това дават по книга.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар