Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с браво тд100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги и аz имам един въпрос когати съм в двийение колата ми е тд100 и като подам пална гас ми светва дюза какъв може да е този проблем

Коментар

колеги както беше станало ясно беше ми протекъл авансатора така смених го с почти нов и неможа да искара и месец даже ква е тая работа направо се побърквам

Коментар

как с почти нов.Нов ли е или не?аз моя го сменях преди година и няма проблеми от тогава.

Коментар

еми човека го бил взимал нов за неговата кола обаче неможал да я регистрира и затова почти нов

Коментар

колеги и при мен бе6е така ама ве4е не е ? просто бе6е преско4ил зъб ангренажниа ремак .пу6е6е яко биало в ниските и като е по студена .карах я на маистор прегледа помпата и вси4ко останало и каза 4е ок и 6те продалжи да гледа от какво е ? накрая останови 4е е ремака ? колата престана да пу6и и върви идеално ?

Коментар

колеги вчера сутринта баща ми се опитал да запали колата но неможал понеже и акомулатора се изтощил и като се прибрах от работа ми каза 4е не искала да пали и около дузите е имало нафта на другия ден сложих друг акомулатор и вярно че около последните 2 дузи имаше нафта това от какво може да е

Коментар

daniv написа:
                колеги вчера сутринта баща ми се опитал да запали колата но неможал понеже и акомулатора се изтощил и като се прибрах от работа ми каза 4е не искала да пали и около дузите е имало нафта на другия ден сложих друг акомулатор и вярно че около последните 2 дузи имаше нафта това от какво може да е
                Смени си марукучетата за обратна нафта между дюзите. Може и заради това да не ти пали, понеже лапа въздух от там.
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Kolega Proveri si masloto dali e samo maslo ili ima i nafta v nego Problema ti do momenta e sys sy6tite simptomi kakto pri men Do momenta-probit brener,stro6ena podgrevna sve6t,naqdeno butalo i nadran cilindyr veselbata e pylna sy6tite simptomi bqha taka i vse o6te ne sym ustanovil samiq problem no zakarai kolata na pompadjiq koito razbira stend na diuzite napravi i si vij trotyl pozi6ana (dat4ika za polojenieto pedala na na gazta) moq e za smqna ot nego sy6to sveti lampata na diuzite IZVINQVAM SE ZA 6RIFTA NA MODERATORITE PRI PYRVA VYZMOJNOST 6TE GO KORIGIRAM

Коментар

Working...
                  X