Здравеите днес се заех да сменя свещите, всичко варвеше добре докато на стигнах до четвъртата която е на наи гадното място. От начало се разви и трагна но после се затяга и не мърда пробвах напред назад и нищо. Несмея да я напъна зада не се скъса. Завих я обратно и така мисля да карам с 3 здрави свещи. Ще е проблем ли? моля ако някой е патил такова чудо да сподели че от 2 месеца карам дизел и вече почна да ми побелява главата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свещ на JTD 105 неиска да се развие
Collapse
X
-
И така пробвах мислех си да не е да е навита на криво и да опасе резбата и за тва се отказах и с препарат неще. то не че има как да се напръска хубаво де ама както и да е то може ли да хване нагар по резбата Yellow_Flash_Colorz_PDT_23FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"
Коментар
-
По резбата принципно не трябва да има нагар. Щом тръгва до някъде най вероятно проблема е в самата свещ и ми прилича на издуване/разтопяване и т.н. на нагряващата част. В момента е по широка и затова ти затяга. Мене ако ме питаш вариантите са няколко, но ти трябва да си прецениш. Караш така ако нямаш проблем с паленето, опитваш се да я развиеш и ако се скъса сваляне на главата.......... и другият е да отидеш на сервиз, там да я сменят и ако я скъсат да се оправят.
Коментар
-
И аз имах сходна ситуация на 3-ти цилиндър.Тръгна да се развива трудно , бях при Румен от "Клубният Алфа сервиз" Та ми вика никак не е добре, с 300 зора я свали бавно и внимателно и се оказа че колкото и ад я е пазил свещта е завлякла част от резбата. Голяма простотия с тези алуминиеви глави.Още по бавно и внимателно нави новата свещ, но извода беше че тази свещ няма сменяне после.
Коментар
-
Колеги фиата взе че се оправи сега не дава грешки явно свеща която неще да се развие работи. :D Няма да я пипам докато не направи проблем :D ще пиша скоро тема за лагери с магнитен сепаратор ама само да ми остане малко времеFIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"
Коментар
-
Погледнете тук http://www.youtube.com/watch?v=WNUY5lSSn_cPolytron Products Are Today's Most Technologically Advanced Lubricants
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар