iakvvu написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat stilo 1.9 jtd гасне през 100 метра
Collapse
X
-
-
chaveto написа:iakvvu написа:Абсолютно си прав за оборотомера и връзката му с датчика.Дори и дефектирал от него продължават да излизат импулси,но с деформирана форма и по малка амплитуда,което не е фатално за оборотомера,но за контролера е.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Вие много си противоречите :D Един казва, че докато не запали обороти не отчита сега пък ти казваш, че след като я загасиш и после не иска да запали ама обороти си отчита. Аиде разберете се :D Аз пък ти казвам и продължавам да го твърдя, че проблемен датчик не отчита обороти в момент на проблем и затова накарах колегата когато загасне да види дали оборотомера показва нещо, но вие специалистите винаги трябва да рипнете и да се заядете. Аи със здраве, че пак се издразних.
Коментар
-
Васко възможно ли е да е от нафтата,защото преди година ми се слу4и същата работа след зареждане започна да гасне като преди това святкаше лампата но грешка нямаше и се оправи след 2 резервоара 50 литра нафта(хубава) и 5-6 литра бензин .При мен проблема беше такъв дано съм бил полезен.Fiat Marea 1.9 Jtd 110 hp
----------------------------
Peugeot boxer ІІ 2.2HDI
chaveto написа:Вие много си противоречите :D Един казва, че докато не запали обороти не отчита сега пък ти казваш, че след като я загасиш и после не иска да запали ама обороти си отчита. Аиде разберете се :D Аз пък ти казвам и продължавам да го твърдя, че проблемен датчик не отчита обороти в момент на проблем и затова накарах колегата когато загасне да види дали оборотомера показва нещо, но вие специалистите винаги трябва да рипнете и да се заядете. Аи със здраве, че пак се издразних.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
chaveto написа:Господин специалист да приемем, че двигателя гасне, но оборотомера показва. Според теб колко е вероятността проблема да е в датчика и колко ще е ако и оборотомера не показва Аз ще ти кажа, че това за теб няма значение има значение да се направиш на........................ и да поспориш с някой.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:А според теб каква е вероятноста проблема да е в датчика,ако мотора работи и не гасне и ако оборотомера работи???.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар