здравеите колеги! тази кола вече ме побърка.проблема е следния. карам си светва червената лампа след което гасне чакаш 10тина секунди палиш и бягаш.някои път го прави през 100 метра някои път не го прави с дни.ходих на диагностика НЯКОЛКО пъти и ми казват че всичко си е наред.ако имате някакви предложения ПОМАГАИТЕ,че вече ще откача.дебитомера го смених и пак си е така
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat stilo 1.9 jtd гасне през 100 метра
Collapse
X
-
Ела на някоя от срещите, но се обади да донеса лаптопа. Ще го закачим и ще видим.Според мен е датчик, който ти работи отвреме - навреме.Всяка грешка се записва - ако няма - не могат да я прочетата просто.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Първо-смени сервиза!!! И като второ започни да си оглеждаш куплунзите на датчиците и то тези около помпата.С диагностика е най сигурно.Дефекта ти не е масов и нама как някой да конкретизира решение.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Ти незнам на каква диагностика ходиш щом имаш явен проблем и отсреща ти казват, че грешки нямаш .... по-скоро ходиш да подаряваш пари. Качи тоя дето диагностицира в колата и му покажи като изгаснеш след 100 метра, да гледа данните и да види какво се случва като няма грешки. В тая диагностика се включва четене на всички данни от колата, ако изобщо разбира нещо ще види в момента на гаснене какво става.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
emzo написа:Да не се окаже датчик запалване ? Не бях чувал/чел Стило да боледува от него, но при Браво/а си е редовна болежка и НЕ СЕ ЗАПИСВА(в повечето случаи) като ГРЕШКА !Но пък и автора на темата да беше казал, за какъв ДВГ става дума.BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
E46 320D
Коментар
-
vaseto_stilo написа:колега GTipo понеже ми писна вече от тази кола кажи на теб кога и каде ти удобно да се видим да го закачиш почерпката е от менСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар