Добре де , колега, аз също съм специалист, работя в сервиз, направих ти диагностика, и ти казвам че ти е спукан блока, и ти е крива главата, но не мога да ти покажа, защото е на много кофти място. Ремонтирай го при мен, ще ти струва около 1800 лева за части, и за труд ще ти взема 500 лева, с 20 % отстъпка за форума - 400 , общо - 2200 лева. Гарантирам ти качествен ремонт на това което ще правя. Я по-сериозно, те в тоя сервиз могат така да си бръщолевят, и да ремонтират колите на нищо-не-разбиращи млади дами, но се съмнявам че ти си такава? Значи аз ако съм сервиз, ще ме е срам да ти кажа че имаш проблем, който не мога да ти покажа! Гледам че си от София, посети някоя среща на форума, все ще има някой, който ще погледне, и ще каже горе-долу толкова точно, колкото и тези от мулти-дизел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Присветваща лампа на дюза!!!
Collapse
X
-
Ре: Присветваща лампа на дюза!!!
Plamenoa написа:Колеги ще бъда благодарен ако някой ми даде отговор на моя проблем! От време на време ми светва лампата за дюзите и незнам на какво се дължи, въпроса е че когато светне колата не губи мощност и си работи нормално!?!?!? Но може би сами разбирате, че е доста дразнещо да свети и загасва когато си иска и 100% не е без причина. Просто ако някой знае или предполага от какво е нека да пише.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар