Колеги някой нясно ли е къде се намира помпата на резервоара и става ли да се обслужи без канал. Ще съм благодарен някой ако сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помпа Fiat marea weekend 1.9 JTD
Collapse
X
-
Re: Помпа Fiat marea weekend 1.9 JTD
moetomiki написа:Колеги някой нясно ли е къде се намира помпата на резервоара и става ли да се обслужи без канал. Ще съм благодарен някой ако сподели.
-
Re: Помпа Fiat marea weekend 1.9 JTD
Airfan написа:moetomiki написа:Колеги някой нясно ли е къде се намира помпата на резервоара и става ли да се обслужи без канал. Ще съм благодарен някой ако сподели.Fiat Marea 1.9 Jtd 110 hp
----------------------------
Peugeot boxer ІІ 2.2HDI
moetomiki написа:Airfan написа:moetomiki написа:Колеги някой нясно ли е къде се намира помпата на резервоара и става ли да се обслужи без канал. Ще съм благодарен някой ако сподели.
Коментар
-
Намерих помпата свалих я почистих цетката но колата не се оправи "пуши та се не трае"и не върви. Имам други притеснения когато сменях горивния филтър забелязах, че не е пълен догоре с нафта и имам съмнения, че не стига достъчно гориво . Днес като се занимавах с тази работа реших да си източа малко нафта през маркуча дето е отгоре на филтъра и ми направи впечатление ,че не хврля много силно помпата .За около минута и нещо напълни 2 литра и ми се струва че е слабо налягането.Какъв горе долу трябва да е дебита на помпата?Fiat Marea 1.9 Jtd 110 hp
Peugeot boxer ІІ 2.2HDI
chaveto написа:За пушенето търси проблем в заседнал/засядащ ЕГР-клапан, дебитомер и пробити въздуховоди някъде от филтъра до колектора, това са най честите причини за многото сажди.Fiat Marea 1.9 Jtd 110 hp
Peugeot boxer ІІ 2.2HDI
Коментар
-
chaveto написа:Не трябва да го махаш ами да го запушиш. Виж тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32945Fiat Marea 1.9 Jtd 110 hp
Peugeot boxer ІІ 2.2HDI
Коментар
-
колеги абе аз моя го изолирах за малко и пак се върнах по старо му.разликата беше само в това ,че ми меришеше повече на изгорели газове . абе някой замислял ли се е ако откачи само маркучлето от вакуумпомпата кадето влиза в онова клапанче на гредата под предното стъкло.на мен близо 4 години (преди 1 месец го закачих ,когато изолирах егр)ми седи измъкнато ,а проблеми съм нямал.след като разглобих трабите да затапа егр ми се видя, че е адски чисто спрямо на другите .може процедурата да се избегне с откачане на 1 маркучл. е какво мислите? колегата може да спести 15 мин работа и по-малко димене ,отколкото с изолиран егр
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар