та имам един клапан в резервоара дет не знам какво прави но много бавно пропуска на колонката за нафта и като наливам от тубичка пак е скръб ,та въпроса ми как се маха или как да го направя да прпуска в резервоара повече мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помогнете за клапана в резервоара на дизела
Collapse
X
-
lubomm написа:Аз във маркуча виждам нещо червено и мисля че е някакъв клапан ...Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
dobrujanetza написа:Това червеното пистолета на колонката се поставя в него. Диаметъра му отговаря на диаметъра на пистолета- да не заредиш бензин в дизелова кола. Така мисля, а може и да не съм прав.
Коментар
-
Няма такъв маркуч - при JTD системата е затворена. По-скоро има един маркуч, който тръгва от върха на резервоара и се влива отново някъде в тръбата за наливане, като идеята му е изблъскания от горивото въздух да не направи въздушна възглавница. Между другото, аз си мисля, че имаш някакви боклуци или нещо изпуснато в тръбата за наливане, за да не иска да влиза нафтата.
Коментар
-
Airfan написа:Няма такъв маркуч - при JTD системата е затворена. По-скоро има един маркуч, който тръгва от върха на резервоара и се влива отново някъде в тръбата за наливане, като идеята му е изблъскания от горивото въздух да не направи въздушна възглавница. Между другото, аз си мисля, че имаш някакви боклуци или нещо изпуснато в тръбата за наливане, за да не иска да влиза нафтата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар