chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
от демферен маховик към обикновен ?
Collapse
X
-
iuly_vn написа:chaveto написа:И тогава кое ще играе ролята на демпфер Или ще сецаме като каруца и ще късаме всичко живо по...............
Коментар
-
Искам едно уточнение да направя, jtd105 слаган на fiat е 200Nm, а същия двигател при алфа е 255Nm. Разликите са само софт и съединител (до колкото знам). Сртува ми се че с iakvvu спорите за различни неща. Ако гледаме само фиат разликата от td100 е 0% защото ако не се лъжа и той е 200 Nm, ако гледаме алфа обаче, разликата е около 27%.Според мен при положение че втора употреба се намират доста евтини и запазени маховици, няма смисъл да си играете да слагате друг маховик. Ако е с цел някакъв тунинг, тогава вече е друг въпрос. Не-демпферния маховик би трябвало да е доста по-лек от демпферния.
Коментар
-
vsd написа:Искам едно уточнение да направя, jtd105 слаган на fiat е 200Nm, а същия двигател при алфа е 255Nm. Разликите са само софт и съединител (до колкото знам). Сртува ми се че с iakvvu спорите за различни неща. Ако гледаме само фиат разликата от td100 е 0% защото ако не се лъжа и той е 200 Nm, ако гледаме алфа обаче, разликата е около 27%.Според мен при положение че втора употреба се намират доста евтини и запазени маховици, няма смисъл да си играете да слагате друг маховик. Ако е с цел някакъв тунинг, тогава вече е друг въпрос. Не-демпферния маховик би трябвало да е доста по-лек от демпферния.Fiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:chaveto написа:И тогава кое ще играе ролята на демпфер Или ще сецаме като каруца и ще късаме всичко живо по...............
Коментар
-
Ето ви един линк към Фолкваген форума,защото и там много момчета имат проблеми с въпросния маховик,само дето е по-височка цена :D .Там някой беше сменил маховика на своето ТДИ с такъв мисля от бензинов ГТИ,но почнали проблеми със самата скоростна кутия като ромолене,виене и прочие простотии.Аз попитах и в техния форум дали,някой незнае за Фиат ЖТД какъв обикновен маховик да намеря,щото бях изправен пред същата дилема,но както във нашия така и в техния форум отговор нямаше.Е купих нов маховик и съединител и рахатясах,ма на каква цена.Все пак ето линка към търсачката,която лично на мене ми даде 32 резултата,но основно за демпферния маховик е интересното ...... http://www.vwclub.bg/forum/search.ph...ll&author=&fid[]=24&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=300&t= 0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B 5EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
http://www.vwclub.bg/forum/search.ph...ll&author=&fid[]=24&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=300&t= 0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B 5EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
chaveto написа:Според мен няма смисъл да се опитваме да сложим обикновен маховик и т.н. по добре да наблегнем на това дали може да се ремонтира и как да го направим. Сега е момента някой който има такъв маховик и е непотребен да го снима и да сподели дали подлежи на ремонт според него.
Коментар
-
chaveto написа:iuly_vn написа:chaveto написа:И тогава кое ще играе ролята на демпфер Или ще сецаме като каруца и ще късаме всичко живо по...............Motorracing is a sickness the only way to get over it is to die!
JTD115....
Коментар
-
Stilo_cK написа:chaveto написа:iuly_vn написа:chaveto написа:И тогава кое ще играе ролята на демпфер Или ще сецаме като каруца и ще късаме всичко живо по...............
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар