Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

kакво е предназначението на intercoolera

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

c3cu написа:
    Здравейте на всички и добър вечер.Не знам дали си задавам въпроса в правилния раздел и тема за което се извинявам. Карам Fiat Stilo MultiWagon 1.9 JTD, 80к.с. На скоро видях че ми липсва интерколера. Възможно ли е поради липсата му да спъва мотора и да не върви както трябва , та въпроса ми е същият ли интерколер трябва да намеря за 80 кс. или мога да сложа такъв от 115кс. , размерите и на 2-та интерколера са едни и същи. Благодаря предварително.
    Аз скоро си взех дизел, нека някой по компетентен ти каже, но си мисля, че или всички дизели имат или точно това е разликата от 80кс и 105 или 115
    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Тука са я мъдрили тази тема с кулера и май са стигнали до извода, че стило 80 коня, няма интеркулер.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...t=15Което на мен пък ми е странно защото пуното jtd 80 коня си имаше интеркулер, но явно устройството на punto jtd 80hp и стило jtd 80 hp е различно - освен от дюзите да идва разликата.
      Fiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
      Fiat Stilo 1.9 JTD 115 - now

Коментар

Stilо 80 и 115 к.с. имат интекулери. Дали само липсата му спъва мотора не знам. Нищо лично (то няма и за какво), ама 80 к.с. колко пък да е спринтьор...
        Fiat Stilo 1.9 JTD, 115 hp (2002), 3 врати

Коментар

Working...
        X