Аз днес си взех колата от сервиз.Бях я оставил за смяна на каре,което се оказа голяма философия,защото няколко дни подред изпращаха каре,което не става.И бях казал на майстора да погледне трудното ми палене.И тои каза,че ми смуче въздух от някаде и ми се връща горивото в резервоара.Защото я пробвал и под наклон нямала проблеми.Така че скоро ще му я закарам да я оправи.Дано след това вече всичко е наред.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Пунто 1.7ТД 1998г 70к.с
Collapse
X
-
Имам същият СЧУПЕН, ГАДЕН, СКАПАН И Т.Н... фиат (дори цвета му е същия-жълт и цвета на черното петно в снега е същия). Немога да ти помогна с нищо друго освен да ти дам сайт в който можеш да го обявиш за продан.Преди месец прехвърли зъб на ангренажния ремак - оправих си го. Вчера валя сняг температурата е -2 градуса, днес отивам паляго ии пак трака като 50 годишен трактор - отново прехвърлен зъб.Хубавото е че прехвърля само по 1 в противен случай става лошо.П.С: Неискам да те обезнадеждавам, но съм се убедил че с Фиат Пунто 1.7ТД зимата е по добре да се ходи пеша за да си спестиш много проблеми и разходи!Поздрави!
Коментар
-
vanko_vip написа:Имам същият СЧУПЕН, ГАДЕН, СКАПАН И Т.Н... фиат (дори цвета му е същия-жълт и цвета на черното петно в снега е същия). Немога да ти помогна с нищо друго освен да ти дам сайт в който можеш да го обявиш за продан.Преди месец прехвърли зъб на ангренажния ремак - оправих си го. Вчера валя сняг температурата е -2 градуса, днес отивам паляго ии пак трака като 50 годишен трактор - отново прехвърлен зъб.Хубавото е че прехвърля само по 1 в противен случай става лошо.П.С: Неискам да те обезнадеждавам, но съм се убедил че с Фиат Пунто 1.7ТД зимата е по добре да се ходи пеша за да си спестиш много проблеми и разходи!Поздрави!
Коментар
-
Еми незнам твойта колко е гадна и счупена обаче аз мойта много си е обичам и нямам намерение да я продавам,никога не ме е оставяла никъде нито пък не е искала да запали.Може и да пали с малко зор но пък пали цяла зима съм я карал всеки ден в най-големите студове и най-големите снегове и не съм имал никакви ядове.Незнам точно какво искаш от твойто Пунто но мойто за цената си е супер кола!!!Все пак ти пожелавам да успееш да си го продадеш и да си купиш нещо което мислиш че е по добро.Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.
No one ever really dies
Коментар
-
Карам такова пунто 4 години... 6000лв го взехме...Човека не познаваше и от 30 коли каза,че има 2 за нас...Едно Пежо май и Пунтото... Лично аз и татко ми сме много доволни...но много значение има как се стопаниства една кола. Мойта например неможе да се каже, че е от добре стопанисваните...за 4 години смених един съединител...двата предни амотисьора ми изпуснаха...сложих два от бензиново пунто втора употреба от един колега от форума и за ся се държи като изключим факттта, че стана много ниска от тези артисьори и често закача като спускам някой павета....Този пробелм и при мен го прави...пего беше правил една година..до преди 1-2 месеца когато заредих на ОМВ алпен-дизел и незнам защо почна пак трудно да пали и то само когато не е работела например повече време...но аз се съмнявам от филтъра защотото не е сменян от както я взехме...занм това си е направо престъпление ама тая криза и винаги излиза нищо друго и точно горивния да не мога да го сменя...Някой ми бе казвал,че този проблем може да идва и от клапан пуск-стоп на ГНП или от имобилайзера...Аз съм доволен от фиатчето...само да го постегна едно по едно...на сняг незнае назад с добри гуми !Fiat Punto 1.7TD 1997/10/
Коментар
-
Здравейте. Аз имам Пунто 1,7 ТД ’94 от няколко дни имам следния проблем с първото палене. Преди ден два като я запалих започна да тресе много и работеше в много ниски обороти( не знам колко точно защото стрелката въобще не искаше да по мръдне), но след 20 сек. се укроти и заработи нормално. Днес обаче като я запалих пак почна да тресе, но веднага изгасна и така няколко пъти докато не и дадох газ и не я държах в обороти докато се укроти. Трябваха и не-повече от 10 сек. Та въпросът ми е възможно ли е проблемът да идва от свещите, както ми казаха? Също така изкарва и много бял пушек.
Коментар
-
И аз има същия фиат, проблема е и при мене същия в началото се ядосвах, много го пазя даже дюзете смених но няма подобрение съшите номера, явно си им е вродено заболяване. Имате ли проблем с цапането на въздушния филтър с масло.Аз от моя се оплаквам от две неша, висок разход и малка маневреност иначе съм доволен.Моето пунто се продава 99г. с хидравлика и клима 5 врати. Какъв разход ви дават вашите. Моето дава 8/100 но на късо до работата и обрато 10 км в едната посока сутрин и 10 вечер, на дълго несъм го карал а за градско може и 10 зависи от карането.вашите коли каква им е мах скорост? Моята е 145 и повече бре нещте Поздрави. Ако минавате краи Пазарджик дрънкаите за по биричка :P
Коментар
-
i az
моето го карам 8 години. лампичката на маслото също изгасва по-късно. това го прави откакто е купена. мисля, че е запушена цетка някъде покрай картера - не съм сигурен. да - въздушния филтър винаги е омаслен.харчи около 7 градско и 5 извънградско до 110 без климатиквърви изключително добренепретенциозна и забавна за каранеАрх. Стаменов &
Пунто ELX, 1.7 ТД 70
Коментар
-
Re: i az
pepsi написа:моето го карам 8 години. лампичката на маслото също изгасва по-късно. това го прави откакто е купена. мисля, че е запушена цетка някъде покрай картера - не съм сигурен. да - въздушния филтър винаги е омаслен.харчи около 7 градско и 5 извънградско до 110 без климатиквърви изключително добренепретенциозна и забавна за каране
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар