Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Пунто 1.7ТД 1998г 70к.с

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да не би на твоята да са нужни 2 ключа . Ако ни е страх от смяната на подгревните свещи, като изгорят всичките кво` ша праим?
    FIAT PUNTO 1.7 TD
    CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE

Коментар

BO маи започнахме да пишем гупости
      пунто 1,7тд

Коментар

pyntoto написа:
        BO маи започнахме да пишем гупости
        А сега де що бе приятел не са ли на открито свещите.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

На Пунто 1.7TD не са на съвсем открито свещите. Тръбичките от ГНП-то малко пречат, но с малко "по-гумени" ръце и по-дълги пръсти, и работата става. :D
          FIAT PUNTO 1.7 TD

Коментар

Има и хора запознати пунто 1,7тд дето не пишат по инерция
            пунто 1,7тд

Коментар

ХА ЗДРАСТИ ДЕИ ТОЗИ ВОДОПРОВОДЧИК :P :D

Коментар

Е ако видя че някой от София сам си е сменил свещите на Пунто 1.7ТД,директно ще го замоля за помощ и за моите
                Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
                Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.

No one ever really dies

Коментар

Най накрая днес се реших да отида на майстор тук в София.Резултата е че имах една изгоряла свещ,смених я с нова Bosch.И също така ми регулира ГНП-то защото като я изфорсирах и отзад яко черно щяхме да се удушим(след регулирането обаче турбото ми се включва не на 2000 оборота ами към 2500оборота).Надявам се че проблема който имах с паленето на студен двигател ще е решен.Само че ми каза когато я паля сутрин да не чакам само да ми изгасне релето на таблото ами чак когато щракне(при мен след окло 40сек)тогава да запаля.И ми взеха 25лв за труда без вътре да се включва цената на свеща.Как мислите ок ли е като цена?За интервенциите,също така ми прегледа филтрите и ми смаза врартите.Ок ли е цената?И чакате ли и вие толкова време сутрин да щракне релето?

No one ever really dies

Коментар

Никога не съм изчаквал повече след изгасване на лампичката за подгрева и колата ми е палила много леко, дори и сега когато е доста студено. За лесното палене допринася много и новия акумулатор. :D
                    FIAT PUNTO 1.7 TD

Коментар

Никакъв ефект след смяхата на свеща тази сутрин след 12 часа престой и вчера след 18 часа престой пак въртях 15-20 сек и чак тогава.Дори тази сутрин подгрях 2-пъти и дори се опитах да чая релето но май неуспях и беше с голям зор паленето.Кво да правя сега???

No one ever really dies

Коментар

Да не би да си изтърва горивото и оттам докато напълни трудно да пали. Провери си маркучите за излишната нафта да не са вкочанени и напукани и ако трябва ги смени. На моята няма ръчна помпа за подкачване, но ако на твоята има опитай да напомпиш и тогава пали.
                        FIAT PUNTO 1.7 TD

Коментар

Колега Provider, погледни помпата, там къдет влиза маркуча за нафтата има нещо като тапа отгоре. Тапата служи за обезвъздушаване, но при мене точно тя създаваше проблеми и от там гълташе въздух и палеше със зори, ако е мокро около нея значи там ти е проблема.
                          FIAT PUNTO 1,7TD ELX

Коментар

От всичко,което казваш и според мене имаш въздух в системата.Имам две дизеларки-Пунтото/от подписа/пали на четвърт и при -25/оня ден/,другата също.Но от опит ти казвам,че смуче ли въздух пали много трудно.
                            PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                            Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Mожете ли да ми покажете на снимка кое точно трябва да погледна?Че все още не ми е ясно кое какво е под капака ми.Знам ГНП-то къде се намира,там ли са тези маркучи за които ми говорите и дали ще мога сам да оправя проблема ако е от там?Мерси предварително.

No one ever really dies

Коментар

Provider, утре обещавам да направя снимка на това за което аз ти говорех. Иначе може да си сложиш един шлаух, за да гледаш дали имаш въздух в системата.
                                FIAT PUNTO 1,7TD ELX

Коментар

Working...
                                X