Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

тракане на двигателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тракане на двигателя

Здравейте. Бих искал да попитам на какво се дължи тракането при дизеловите двигатели, защото моя започна доста да си трака. Смених маслото отихна малко но не е както трябва като запали и сигурно събужда хората в блока.Предпочитам да попитам първо вас преди да давам излишни пари за диагностики и т.н. фиат браво 1.9 тд. 75кс. Предварително благодаря.

Aвансатор, Датчик на 1-ва дюза - това е ако трака. Ако чука е друг филм. Но най-добре на тест. А и не пишеш прекъсва ли мотора или само трака. Също така не е ясно какво имаш в предвид, т.е. дали трака или чука.
    Fiat Marea TD100

Коментар

Re: тракане на двигателя

ivan85 написа:
      Здравейте. Бих искал да попитам на какво се дължи тракането при дизеловите двигатели, защото моя започна доста да си трака. Смених маслото отихна малко но не е както трябва като запали и сигурно събужда хората в блока.Предпочитам да попитам първо вас преди да давам излишни пари за диагностики и т.н. фиат браво 1.9 тд. 75кс. Предварително благодаря.
      колега направи едно клипче с телефона си и го пусни
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Двигателя определено си трака. За прекъсване не прекъсва,обаче си трака мъжката.Мерси за отговора

Коментар

По спомен мисля че ТД75 няма "умница".Помпата е механична Бош има си авансатор и TPS.Ако правилно се изразяваш и чукането е от предвърение то възможностите не са безброй много а само няколко.Ако можеш сам да си направиш някои проверки пиши да те напътстваме ще по-добре за теб от към финанси.

Коментар

двигател

На първо време ще трябва да проверя авансатора дали е наред.Ако е от него проблема добре.Но ако не е ще търся друга причина.То си е нормално дизела да си трака ама чак пък толкова. Дори когато изгася двигателя купето се разтриса. Има ли възможност от някакви вибрации където е захванат двигателя, там тампони ли са кви са тия работи и аз незнам?

Коментар

Мисля че с този авансатор ще ти е трудно ,нямаш дори и визуален контакт с него.Почни с по-лесните неща,като проверка на центровката,проверка на клапанчето на излишното гориво на ГНП-то като се задръсти и прави подобни бели.Като загре как е оправяли се или пак същото?Да неполучава информация че студена и за това да си променя така центровката?

Коментар

двигател

Като загрее пак си тропа стабилно.Да кажем, че отида да и направят диагностика на двигателя, ще могат ли да ми кажат къде е проблема щото аз от двигатели и без това не отбирам?

Коментар

Погледни си личните!

Коментар

Колега, ако искаш мога да ти кажа 1 сервиз, аз съм много доволен.Хората работят кадърно и не ти дерат кожата.Даже в момента колата ми е там,защото отзад изглежда така: " /_/ _ " :D
                    Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Ами дай някакви координати да отидя да видя за какво става на въпрос.Много взе да трака тоя двигател.

Коментар

Working...
                      X