Това което се вижда е че стига бързо до едно положение което е 1/4 от обхвата на термометъра и леко пада.Не претендирам за точна температура,но съм сигурен че отваря по рано.А на Стилото го топих във вода с нагревател и термометър за да го установя кога отваря и защо не ми стои стрелката в средата.Е,вече с новият не мърда от там.Само дето бавно стига.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За колко време загрява JTD?
Collapse
X
-
emzo написа:@iakvvu - а ти Стилото спрямо Алфата как ти се струва ? Или тя нямаше подгрев.п.с. 145цатаAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
ogi28b написа:Stefan Hadjov написа:Нямам обяснение защо всички,вкл.и VAG/а те първи го въведоха/ се отказаха от допълнителния нагревател със свещи.Ти имаш опит с тях,сподели ефективно ли е или оскъпяването не оправдава резултата.
Коментар
-
Това ме подсеща за нещо, което Vladim беше казал преди - ТД 100 има термостат на маслото, и също има малък и голям кръг. При ЖТД 1.9 , а сигурно и при другите след него - маслото се охлажда по друг начин, чрез антифриза. Не знам при Стило 115 и алфата как е реализирано, но определено и това би имало значение!
Коментар
-
ogi28b написа:При ЖТД 1.9 , а сигурно и при другите след него - маслото се охлажда по друг начин, чрез антифриза. Не знам при Стило 115 и алфата как е реализирано, но определено и това би имало значение!AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:ogi28b написа:При ЖТД 1.9 , а сигурно и при другите след него - маслото се охлажда по друг начин, чрез антифриза. Не знам при Стило 115 и алфата как е реализирано, но определено и това би имало значение!
Коментар
-
Хвърли един поглед тук, и всичко ще ти стане ясно:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=38790
Коментар
-
jorki написа:Благодаря ви Предстои ми едно пътуване до Пловдив, та се чудя да пътувам ли или първо да правя смяната...Мога ли да прецакам много нещата с едно такова пътуване?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар