В понеделника я закарах на майстора. Откри скапани мембрани на турбото с вода по тях. Сложил е прозрачни маркучи в областта на крушата за ръчно подкачване, но още не е установил да има въздух. Ще има още информация, защото днес сваля помпата и скоро се очаква да ме информира какво е открил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пуши бяло и тресе
Collapse
X
-
steam написа:В понеделника я закарах на майстора. Откри скапани мембрани на турбото с вода по тях. Сложил е прозрачни маркучи в областта на крушата за ръчно подкачване, но още не е установил да има въздух. Ще има още информация, защото днес сваля помпата и скоро се очаква да ме информира какво е открил.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:steam написа:В понеделника я закарах на майстора. Откри скапани мембрани на турбото с вода по тях. Сложил е прозрачни маркучи в областта на крушата за ръчно подкачване, но още не е установил да има въздух. Ще има още информация, защото днес сваля помпата и скоро се очаква да ме информира какво е открил.CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
mancuzo написа:Geraka написа:steam написа:В понеделника я закарах на майстора. Откри скапани мембрани на турбото с вода по тях. Сложил е прозрачни маркучи в областта на крушата за ръчно подкачване, но още не е установил да има въздух. Ще има още информация, защото днес сваля помпата и скоро се очаква да ме информира какво е открил.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
На мен ми дърпаше яко въздух и докато разбера от къде идва мизерията смених всички горивни мъркучи, сложих подкачваща помпа с 2 клапана и смених 2 горивни филтъра. Накрая се оказа, че MAN колкото и да са марка не ми пасват на алуминиеевия блок на които се завиват. И оправих номера с някаква куча марка филтър с 2-ва гумени пръстена( МАНН има един пръстен ) И от тогава е пушка и половинаCSI in the CAR !!!
Коментар
-
mancuzo написа:На мен ми дърпаше яко въздух и докато разбера от къде идва мизерията смених всички горивни мъркучи, сложих подкачваща помпа с 2 клапана и смених 2 горивни филтъра. Накрая се оказа, че MAN колкото и да са марка не ми пасват на алуминиеевия блок на които се завиват. И оправих номера с някаква куча марка филтър с 2-ва гумени пръстена( МАНН има един пръстен ) И от тогава е пушка и половинаFiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан
Коментар
-
steam написа:mancuzo написа:На мен ми дърпаше яко въздух и докато разбера от къде идва мизерията смених всички горивни мъркучи, сложих подкачваща помпа с 2 клапана и смених 2 горивни филтъра. Накрая се оказа, че MAN колкото и да са марка не ми пасват на алуминиеевия блок на които се завиват. И оправих номера с някаква куча марка филтър с 2-ва гумени пръстена( МАНН има един пръстен ) И от тогава е пушка и половинаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:steam написа:mancuzo написа:На мен ми дърпаше яко въздух и докато разбера от къде идва мизерията смених всички горивни мъркучи, сложих подкачваща помпа с 2 клапана и смених 2 горивни филтъра. Накрая се оказа, че MAN колкото и да са марка не ми пасват на алуминиеевия блок на които се завиват. И оправих номера с някаква куча марка филтър с 2-ва гумени пръстена( МАНН има един пръстен ) И от тогава е пушка и половинаCSI in the CAR !!!
Коментар
-
rsof написа:Добре като ти е дърпала въздух от филтъра не таеше (капеше) нафта ?CSI in the CAR !!!
Коментар
-
Tornado написа:Замислихте ме с тези филтри ,че и аз имах едни такива проблеми по едно време и точно със същия филтър бях.CSI in the CAR !!!
Коментар
-
Tornado написа:mancuzo написа:Tornado написа:Замислихте ме с тези филтри ,че и аз имах едни такива проблеми по едно време и точно със същия филтър бях.CSI in the CAR !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар