Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

afa 145 1.9 td РЕМОНТ ПОМОЩ!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И тиси си прав колега но ако си вземе глава втора употреба 6те му излезе по евтино. аз на моята фиатка и сменях глава преди няколко месеца и си я взех от моргата за 250 лв главата с клапаните и вала, но оставих моя вал при тях. Колега ако си я опрвив колицата ще знаеш че няма да имаш проблеми и 6те те вози дълго. ако вземеш и друга каква е гаранцията какво е състоянието на двигател. но тиси реши. стискам ти палци. ако има нещо питай
    темпра 1,9тд

Коментар

Искрен написа:
      И тиси си прав колега но ако си вземе глава втора употреба 6те му излезе по евтино. аз на моята фиатка и сменях глава преди няколко месеца и си я взех от моргата за 250 лв главата с клапаните и вала, но оставих моя вал при тях. Колега ако си я опрвив колицата ще знаеш че няма да имаш проблеми и 6те те вози дълго. ако вземеш и друга каква е гаранцията какво е състоянието на двигател. но тиси реши. стискам ти палци. ако има нещо питай
      съгласен съм, ако си направи ремонта като хората колата ще му се отблагодари пп взимайки глава втора ръка е хубаво пак да се провери за пукнатини и да се шлайфне, това мисля, че за 50-100лв ще стане
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

Working...
      X