колеги орентировъчно колко струва ремонт и смяна на сегменти на 145 1.9td понеже ходих да гледам една тя като и дам газ и като отворя капака за водата(антифриза) направо прави балончета и като отворих въздушният филтър направо беше целия омаслен и си направих извод че е сегменти или глава за това ако някой може да помогне да пише.Знам че ще ме посъветвате да я закарам да я види някой но не искам да рискувам колата е 1000 лв грубо казано 97 година е амортисьора е за смяна и имала малък проблем в инсталацията като се кара от време на време гасне и спира тотално..човека каза че сменя всички бушони(и той не знае от какво може да е но му казали че за 200 лв ще се оправи .. ) но колата запали без проблем има и климатик който работи много добре..ел пакет и аербег..ще го натисна за 800 лв.Просто разполагам с МАЛКО пари колеги за това знам че някой ще ми кажат че за 2000-2500 ще намеря нещо по добро но ги нямам. Коментари, Мнения и Помощ са Добре Дошли.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
afa 145 1.9 td РЕМОНТ ПОМОЩ!?
Collapse
X
-
То само за отваряне на мотора ще ти вземат 500лв...а какво ще излезе оттам нататък може само да се предполага. Щом умаслява филтъра и аз мисля, че ще трябва да се бръкнеш за турбинаHonda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
кола ремонт
щото си далеч итам цените са други не като в СОФИЯ а питай на тези телефони тук това са сервизи в Добчрич ПАЗАРИ СЕ иначе е докарай във Велинград и цената ще смешна според другите градове ще ти остане и за хотел и път :D http://biznes.n-bg.com/index.php?fid=0.235.141
Коментар
-
ясно колеги..наистина филтъра беше в масло..но имаше и друго че като отврорих капачката на водата (антифриза) и накарах един познат да даде газ (3500-4000 оборота) направо се виждаше как излизат мехурчета на повърхноста което лично ме води към извода че или е заминала гарнитура и продухва водата или сегметни са за сменяне от алфа форума ми казаха хората че поне 1000 лв трябва да си отделя може да се стине до 1500 и си направих извода че няма смисъл щото като я купя за 1000лв грубо и дам още 1500 за ремонт стават 2500 а за 2500 тук в добрич видях една мн добра 145 1.6 боксер в един автосалон даже я пробвах много добре вървеше..но нали знаете проблема е че ги нямам затова исках да си купя тази за 1000 и постепенно с времето ако мога да я оправа но аз си мислех че ремонта ще е в порядъка на 600-700 макс а то друго излезе
Коментар
-
Не знам колко пари струват гарнитурите по двигателя, сегментите предполагам са не повече от 100лв. Едни гарнитури + сегменти и ако сам си го правиш ти си сметни колко пари ще ти излезе. А това с казанчето е малко относително какво си видял, ако няма загуба на охладителна течност, не надува маркучите и т.н нямаш причина за притеснение. Запали я и виж дали пуши синьо от ауспуха за да си по сигурен, че имаш загуба на масло.
Коментар
-
щом бълбука казанчето, това говори за глава...само заварка на глава е 300лв с шлайфа... на мен толкова ми излезе...сегментите не са скъпи, около 80лв са (за фиат са толкова, предполагам, че и за алфа са там някъде)ако си само глава, сегменти... и редовните масла, ф-ри, ремъци, мисля, че около 800лв ще те оправят може би повечко, зависи и труда за какви пари е..абе мин към 1000-рка май си отива колега, за 1700-1800лв ще вземеш читава кола, например Вектра, която аз продавам или някоя астра 92-93 (по-стара, но по-здрава и мнооого по-евтина за поддръжка)може да няма същите екстри, но като няма кешовица... тези екстри на кола на тези години ще ти излезат много солено, много....а не е сигурна дали и работят това е моят съвет... УспехA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар