Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mнения За Фиат Стило 1.9 jtd 115 hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Pirogov написа:
    ...Много малко стилота виждам по софийските улици и незнам това какво трябва да ми говори ...
    Абе те и Бентлитата гледам много не ги карат... Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Колега, най-важното е добре да провериш конкретния екземпляр, за да няма после неприятни изненади. И разбира се колата да ти харесва! В крайна сметка нещата опират до конкретните нужди, възможности и предпочитания на конкретния човек.
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ок,обаче тази тема я написах не за да сравнявате алфа и фиат,а за да ми кажете дали стилото е стабилен автомобил и дали няма да съжалявам ако си купя такъв. :D А и между другото и на мен ми харесва единствено двувратото,към това съм се насочил. Ресно така е да-кефи ме и ще водя майстор да я гледа...освен това и диагностика

Коментар

Pirogov написа:
        Ок,обаче тази тема я написах не за да сравнявате алфа и фиат,а за да ми кажете дали стилото е стабилен автомобил и дали няма да съжалявам ако си купя такъв. :D А и между другото и на мен ми харесва единствено двувратото,към това съм се насочил. Ресно така е да-кефи ме и ще водя майстор да я гледа...освен това и диагностика
        Така, така. Не питай много. Вътре трепне ли ти -вземай. Всичко е късмет. Аз ти го желая от сърце...и да се похвалиш, въпреки, че съм сигурен, че ще бъдеш доволен . Що се касае за избора ти на ФИАТ. Първата кола купена от мен беше ФИАТ УНО. Когато ходих по автокъщите търсих кола, която да не е бяла, да не е италианска ( що ли?) и в никакъв случай да не е Уно...Ами да му се невиди точно такави си харесах преди 12 години и я имам все още. И така от италианка не слизам...Вива ЖТД...
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
        X