Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mнения За Фиат Стило 1.9 jtd 115 hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mнения За Фиат Стило 1.9 jtd 115 hp

Здравейте хора Надявам се тук ще намеря компетентно мнение за колата,която съм намислил да си купувам. Става въпрос за Фиат Стило 1.9 jtd 115hp,2002 или 2003 година. Изчетох доста мнения за този автомобил и останах с впечатлението че е една нелоша малка количка Насочих се към този модел,защото е сравнително нов и ми се струва върви на много прилични цени (6000-7000 хил.лв)... Дизайна също ме грабна. За мотора съм "чувал" само хубави неща и дано е истина. Реших че искам дизел заради ниският разход (ще карам предимно градско). Чакам мнения и коментари :D

здравей,моето лично мнение и впечатление е,че STILO JTD е един доста добър автомобил и в момента може да се намери на доста добра цена.От тази тема ще научеш много за нея http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=38790
    BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
    E46 320D

Коментар

Много добър мотор,нисък разход,приемливи цени на поддръжка,не достатъчно обезшумено купе,удобен за пътуване,подсигурен с много удобства,кофти окачване.
      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

.......в добавка - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО капризно ел. серво с мнооо скъп ремонт! Части при Италианеца за т’ва НЯМА!Задължително, корите под мотора, да са си на мястото, иначе т’ва чудо е подложено на РИСК от изгаряне!Концепцията на STILO беше спряна, като НЕуспешна, преди всичко заради ЛОШО качество на изпълнеие! Моторът е ОК, но "около него" е БОЗА!
        Fiat Marea JTD 105 09.2000г

Коментар

Reptile написа:
          Задължително, корите под мотора, да са си на мястото, иначе т’ва чудо е подложено на РИСК от изгаряне!Концепцията на STILO беше спряна, като НЕуспешна, преди всичко заради ЛОШО качество на изпълнеие! Моторът е ОК, но "около него" е БОЗА!
          Едва ли е по-голяма "Боза " от Мареата която караш(вклучително карам и аз)Погледнато от гледната точка на предходните модели,Стило е много по добър от предшествениците си.Окачването е няколко итеи в +.Сглобката и материалите също.Неуспешен е дизайна(мен ми харесва много тривратото),малко немски насочен(Ако се вгледате Ауди А3 със всяка нова своя версия заприлива на стило-в кръга на шегата,но мен ми прилича особено отпред ).Мисля че няма да сгрешиш с избора на "Читаво" Стило,но ти препоръчвам да се огледаш и за Алфа 147(ако ти харесва модела разбира се),като цени разликата е малка,но тази Алфа за мен е по -правилния избор.
          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
          I am in love with my cars

Коментар

Цъкни на Стило подписа ми и ще видиш най-изчерпателната тема по въпроса в българските автофоруми.Вземи си 2004-та и няма да съжаляваш...повечето от проблемите там просто ги няма.Концепцията на Стило е успешна, продава се до 2006-та. Цената на първите бройки е била висока, и не е типичната италианска кола....
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Само дето на 147 окачването е маааалко по-различно
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                и мноооого по-скъпо
                BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
                E46 320D

Коментар

...И след всичко изказано до тук да си дойдем на думата: ЦЕНА / КАЧЕСТВО - няма по-добро. Иначе може да вземеш нещо много по-добро ( нямам идея какво ) на цена в пъти по-висока...и пак ще има кусури. Иначе ЖТД е много добър двигател с добра динамика. Откъм разход ще се родиш, ако всичко е наред.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ako не е ще го оправи, мерак да има само.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Ako не е ще го оправи, мерак да има само.
                      Да. И аз съм един от живите примери за това. :D
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

2she написа:
                        emzo написа:
                        и мноооого по-скъпо
                        И мнооого по-добро(лично мнение,но двата носача на колело просто залепят колата на пътя).

Коментар

Благодаря за отзивите... аз не съм особен фен на фиат, но този ми се вижда доста добър. За окачването на италианските и френските автомобили знам .... Но съгласете се с мен че по пътищата в БГ каквото и да караш се тая.Държа също така да отбележа,че съм се спирал преди този фиат на ауди а3 и сеат ибиза :D Аудито е с много скъпа поддръжка а сеатчето- ми няма читави по обявите.Та вие сега ми натрихте носа и с фиата ,ма аз ще рискувам...алфата хич не ми я хвалете :P Имам много познати...единия ми е колега в работа и все нещо и скърца и трака по окачването.1.3 Вохег и му харчи 13 градско Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 при положение че той кара като пенсионер и мноо ме дразни.А човека с Мареата незнам братле откаде знаеш,след като не караш такъв модел.Все едно...Много малко стилота виждам по софийските улици и незнам това какво трябва да ми говори Моля който може да даде още мнения и впечатления

Коментар

Pirogov написа:
                            Благодаря за отзивите... аз не съм особен фен на фиат, но този ми се вижда доста добър. За окачването на италианските и френските автомобили знам .... Но съгласете се с мен че по пътищата в БГ каквото и да караш се тая.Държа също така да отбележа,че съм се спирал преди този фиат на ауди а3 и сеат ибиза :D Аудито е с много скъпа поддръжка а сеатчето- ми няма читави по обявите.Та вие сега ми натрихте носа и с фиата ,ма аз ще рискувам...алфата хич не ми я хвалете :P Имам много познати...единия ми е колега в работа и все нещо и скърца и трака по окачването.1.3 Вохег и му харчи 13 градско Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 при положение че той кара като пенсионер и мноо ме дразни.А човека с Мареата незнам братле откаде знаеш,след като не караш такъв модел.Все едно...Много малко стилота виждам по софийските улици и незнам това какво трябва да ми говори Моля който може да даде още мнения и впечатления
                            алфата, от 145 до 147 разликата не е една 2-ка разликата е от небето до земята, така че не съди по една кола за всички останали, а и май говорехме за JTD а не за бензин и то BOXER. Там лошото е, че наистина подръжката си е по скъпичка. За стилото нищо немога да ти кажа, защото не карам стило и смятам, че в такъв случай нямам право да я коментирам. Според мен една страхотна, и много красива кола. :P
                            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Не съм споменавал 1,3 боксер на 145 или 146,мнението ми за тях е същото като твоето(с леки изключения).Говоря за автомобил който няма нищо общи с тези двата,който е на цената на Стило а същевремено е доста по добър и като Използвани материали,сглобка и като окачване(разбира се окачването е малко по скъпо от на стилово).+ това аз лично харесвам визуално само тривратото Стило.Докато алфа можеш да вземеш и петврата,също толкова красива.Абе личен избор в крайна сметка,каквото те влече,но тази алфа не е за подценяване

Коментар

Working...
                              X