Здравейтее колеги имам "малкък" проблем с моята каруца.Вчера цял ден не съм слязъл от колата Пловдив-Плевен-Враца-София-Перник няма проблем.Сутринта отивам да изпия едно кафе като хората,качвам се давам контакт чакакм всичко да изгасне,подгряха свещите завъртам и хоп,не палии!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 .Пробвам пак неще.Върти,има ток,няма въздух в системата само върти и пуши като за световно.Побърквам се ако някой може да даде съвет или решение ще съм много благодарен.Ако е по наблизо ще изкара и почерпка. !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.9 TD Не пали!
Collapse
X
-
Щом пуши значи впръсква гориво.Провери си свещите(подгрева).Това че свети лампата на таблото за подгрев не значи че свещите са изправни.За да разбереш по по-лесния начин вземи си един спрей за лесен старт.Пръсни малко(не повече от секунда и е желателно да става по време въртене на мотора т.е. трябва ти помощник) в смукателния колектор,ако запали така значи нямаш подгрев или най-лошата диагноза за дизела ниска компресия(което е по-малко вероятно). Успех!!!
Коментар
-
Провери, има една буксичка на горивния филтър вдясно горе, на него е, ще я видиш, веднъж ми я баха объркали нещо и не палеше...както каза колегата виж антифриза, ама ако си прегрял, не може да не си се усетил (не, че не може, ама едва ли)огледай под колата за течове нещо...знам ли и аз, това ми хрумва на първо време, УспехA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Re: Браво 1.9 TD Не пали!
ИцоМалкия написа:Здравейтее колеги имам "малкък" проблем с моята каруца.Вчера цял ден не съм слязъл от колата Пловдив-Плевен-Враца-София-Перник няма проблем.Сутринта отивам да изпия едно кафе като хората,качвам се давам контакт чакакм всичко да изгасне,подгряха свещите завъртам и хоп,не палии!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 .Пробвам пак неще.Върти,има ток,няма въздух в системата само върти и пуши като за световно.Побърквам се ако някой може да даде съвет или решение ще съм много благодарен.Ако е по наблизо ще изкара и почерпка. !Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
BEX---GT написа:добре, колеги, а защо според вас не може да палят двигателите без подгревни свещи.според мен не е много нормално, един дизеляк в топло време трябва да пали и без една подгревна свещ, а сега не е студено...прав ли съм или грешаFiat Bravo 1.9TD 87kw.(по документи)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар