Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цена на преден радиатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цена на преден радиатор

Здравейте, след удар на куче ми се проби предния радиатор на антифриза. Колко може да струва нов или втора ръка? Има верояност да се е счупил и на климатика, но това ще разбера утре. Колата е Фиат Брава JTD 105.
    FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
    Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Виж някъде във форума имаше линк за сайта. Някъде около 180-230-250лв. Воден радиатор се чупи почти винаги отдолу в закрепващите отвори и се запоява също лесно и успешно. Стига майстора да е успешен. Обикновенно се криви напречната хоризонтална гредичка, заедно със двете вертикални отстрани, но те се изправят на ръка лесно. Това съм го правел вече, миналата година след като приятелката ми взе книжка. То е хубаво да има кой да те прибира когато си пил с компания но... Пречеше и едно крайпътно ограничение което не знам кой общинар бе решил да бетонира. Добре че удара бе лек и бе при маневра. Колкото до радиатора за климатика той издържа и е доста корав. Едва ли с него ще имаш проблем. Ако е здрав не изпускай фреона като сваляш водния. Той си излиза сам, малко трудно но става. Виж това- http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=48252
    Fiat Marea TD100

Коментар

Благодаря за отгвора точно така радиатора се счупи оп долния краи, добре че спрях веднага и го видях.

Коментар

От едното му краче отдолу, нали? От там и изтича антифриза почти веднага. Добре че и ти си се усетил навреме. Моя ми го запои във Варна, един майстор на радиатори. Вече година и нещо си е ок. И не збравяй да провериш гредичката отдолу, че после пак може да се пукне радиатора. Виж как е разтоянието и при друга кола, та да е точна и радиатора да не е под напрежение.
        Fiat Marea TD100

Коментар

проверих тя е като от фолио много е лимбизе ммисля да я подсилвам малко и да измислям някакава траба или профил да сложа преди тая греда та и да опра някаде да се сганя парво тя може да пусна и снимки ако стане. Просто се изомявам колко е финна отпред направо ужас

Коментар

Working...
          X